Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Ποιοι οπλίζουν το χέρι τους, κύριε Τσίπρα;

Η στοχοποίηση θεσμικών οργάνων και μεμονωμένων πολιτών οπλίζει τα χέρια της τρομοκρατίας. Την μία δεν τους αρέσουν οι αποφάσεις του Δικαστηρίου, την άλλη τα δημοσιεύματα μιας εφημερίδας, την επομένη το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι δεν τους έχουν ακόμη προσκυνήσει. Δυστυχώς, οι Πολάκηδες είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της κυβέρνησης. Κι ο κατήφορος δεν έχει τέλος.
Επιτέθηκαν με λύσσα απέναντι στους δικαστές, λέγοντας ψέματα. Ότι δήθεν οι δικαστές  δεν θέλουν να υποβάλλουν πόθεν έσχες. Την ίδια ώρα συντονίστηκαν στο ίδιο μήκος κύματος με εφημερίδες και trolls. Πόσο υποκριτικό είναι στην συνέχεια να λέει κάποιος ότι η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται από βόμβες και κουκούλες; Ας μην επέτρεπε ο κ. Τσίπρας την απροκάλυπτη επίθεση σε βάρος της Δικαιοσύνης. Εκτός κι αν οι κκ Κοντονής και Πολάκης δεν είναι δικοί του υπουργοί.
Αυτό με το κουκουλοφόρους όμως έχει ιδιαίτερη σημασία! Οι προστάτες των κουκουλοφόρων λένε ότι η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται από τις κουκούλες. Για τι πράγμα ακριβώς συζητάμε; Για τους κουκουλοφόρους που τα έσπασαν στο ΠΑΜΑΚ; Μα, ο ίδιος ο υπουργός Γαβρόγλου κάλεσε την διοίκηση του Πανεπιστημίου να αναρωτηθεί για ποιόν λόγο γίνονται στόχος! Σαν να λένε σε μία γυναίκα που έχει βιαστεί ότι «τα ήθελε»! Ούτε αυτός είναι υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα;
Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν ξεφυτρώσει διάφορα μανιτάρια στον μαγικό κόσμο των media. «Ιστοσελίδες» που στηρίζουν ανοικτά την κυβέρνηση, καθυβρίζοντας τους «εχθρούς». Διαφωνούν με έναν δημοσιογράφο; Στην πυρά. Τον λένε «ακροδεξιό», «λαμόγιο» και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Να τους χαίρονται εκεί στο Μαξίμου. Να χαίρονται όλα τα trolls που έχουν διορίσει στο δημόσιο. Ας ελπίσουμε μόνο οι αθλιότητές τους να μην οπλίσουν άλλο χέρι.
Αν ο κ. Τσίπρας εννοεί αυτά που λέει, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Αλλά πολύ φοβόμαστε ότι θα ξαναδούμε «δημοσιεύματα» σε αυτές τις δήθεν ιστοσελίδες. Θα ξαναδούμε δηλώσεις τύπου Κοντονή και Γαβρόγλου. Και φυσικά δεν θα μας λείψουν τα ευγενικά μηνύματα του κ. Πολάκη.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: