Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Βαποράκια του Μίσους

Δεν ειναι μονο πρόβλημα η σαπίλα. Αυτή η σαπίλα που πότισε η αριστερή θολοκουλτούρα το μυαλό όλων των Ελλήνων. Αλλά κι αυτό το δηλητήριο. Αυτό που σε κάνει να μισείς τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου!
Είτε τρολλς του Διαδικτύου, είτε ξοφλημένα πολιτικα ανθρωπάρια που διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους για τον αντιμνημονιακό τους αγώνα, είτε σοβαροφανείς και «γλυκούληδες».
Αυτοί οι υπεύθυνοι του μίσους, της βρωμοψυχιάς και της μισαλλοδοξίας.
Καλλιέργησαν έναν νέο εμφύλιο.
Άνθρωποι – Έλληνες, να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Και (άκουσον άκουσον), να χαιρόμαστε με το θάνατο. Να λέμε οτι αυτό άξιζε κάποιος, ο οποίος πιθανόν να είχε απλώς μια άλλη άποψη από εμάς.
Το παράδειγμα του συναδέλφου μας, του Βασίλη Μπεσκένη, που έφυγε απο τη ζωή ΜΟΛΙΣ 43 ετών και ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ βάπτισε το παιδάκι του, είναι απο τα πιο κραυγαλέα.
Ο άψογος αυτός συνάδελφος, έφυγε από τη ζωή πικραμένος, στενοχωρημένος, άκουγε όσες αδικίες δεν εχει ακούσει άλλος συνάδελφος.
Έμποροι της ψεύτικης ελπίδας!
Βαποράκια του μίσους!
Δολοφόνοι Χαρακτήρων!
Ψευτόμαγκες του πληκτρολογίου!
Απατεώνες!
Στο βωμό του ψέμματος του τάχα αντιμνημονιακού αγώνα σας, στοχεύσατε ανθρώπινες ζωές, καλλιεργήσατε μίσος ανάμεσα στους Έλληνες απλά και μόνο για μια πολιτική άποψη διαφορετική.
Ποτίσατε τα μυαλά όλων με δηλητήριο.
Και φτάσαμε στο σήμερα.
Ενα σήμερα άθλιο. Με έναν λαό χαμένο μέσα στις τρέλες των λαϊκιστών που έσπειραν την κακιά και το διαχωρισμό και το διχασμό.
Ένα σήμερα, που ταυτίζεται με την αναμπουμπούλα. Στην οποία βέβαια χαίρεται ο λύκος.
Αλλά οι ημέρες αλλάζουν.
Οι καιροί αλλάζουν.
Και για όλα αυτά που κάνατε σε αυτή τη χώρα και σε αυτό το λαό, ΟΛΟΙ ΣΑΣ, θα λογοδοτήσετε.
Καλό σου ταξίδι Βασίλη.
Βλέπε τους τώρα από εκεί και γέλα με την κατάντια τους
epitomi.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: