Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Θεόδωρος Πάγκαλος: Ο μόνος καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος…


Σε μια ακόμη αψυχολόγητη – στο όριο της ηλιθιότητας – αναφορά για τα ελληνοτουρκικά προχώρησε ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3FM, με αφορμή την κρίση που έχει ξεσπάσει εξαιτίας των τουρκικών προκλήσεων στα Ίμια και την Κύπρο.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επεσήμανε, ότι είναι «ένα τεράστιο θέμα το τουρκικό, είναι αδυσώπητος ο εχθρός και δεν πρόκειται να ξεπεραστεί όση καλή πίστη και να δείξουμε», προχωρώντας σε μια σοκαριστική αναφορά που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έως και ρατσιστική, κάνοντας ζημιά στη χώρα:
«Ο μόνος καλός Τούρκος είναι ένας νεκρός Τούρκος. Εγώ το πιστεύω γιατί δεν έχω βρει καλό Τούρκο. Τους λείπουν στοιχειώδεις έννοιες. Ο Τούρκος δεν έχει την έννοια του δικαίου». Προσυπογράφουμε τα πάντα πλην της πρώτης πρότασης, η οποία μόνο ζημιά θα μπορούσε να κάνει στη χώρα.
Είτε θα πρέπει να ερμηνευτεί αυτή η αναφορά ως έμμεση απολογία των δικών του επιδόσεων κατά την κρίση των Ιμίων, ή να ενταχθεί στο σύνηθες πλαίσιο προκλητικής εκφοράς λόγου με στόχο να μείνει στη δημοσιότητα και να προσελκύει το ενδιαφέρον. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου…
http://www.defence-point.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: