Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Παπαγγελόπουλος: Το πρόσωπο – κλειδί

Βλέποντας τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να μιλά στη Βουλή και να καταφέρεται με τέτοιο μένος κατά της ΝΔ και κυρίως κατά του Σαμαρά μας ήρθαν στο μυαλό ορισμένα γνωστά στοιχεία. Ότι ο εν λόγω κύριος, κορυφαίος δικαστικός, ήταν κολλητός του Κώστα Καραμανλή, προσωπικός φίλος του Προκόπη Παυλόπουλου και της Βασιλικής Θάνου.

Ότι επελέγη από κυβέρνηση της ΝΔ να μπει στην πολιτική. Ότι επελέγη να γίνει διοικητής της ΕΥΠ κι ότι για πολλούς ήταν ο εκπρόσωπος του καραμανλισμού στην κυβέρνηση του Τσίπρα. Ο δεξιός, ο καραμανλικός που προσκύνησε τον ΣΥΡΙΖΑ για να αναλάβει έναν τουλάχιστον περίεργο ρόλο μίλησε στη Βουλή και ανέδειξε ένα πρόσωπο «βασιλικότερο του βασιλέως» ή για να ακριβολογούμε «συριζίτερο του κάθε συριζαίου».

Όπως αποκαλύφθηκε, όμως, ο Παπαγγελόπουλος, «Μίμης» για τους φίλους, συνομιλούσε για τουλάχιστον δύο μήνες με την εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη. Μια δικαστίνα η οποία όπως λένε πολλοί συνάδελφοί της, είναι έντιμη, αλλά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, έχει το «σύνδρομο Σαρτζετάκη» δηλαδή θεωρεί τον εαυτό της… τιμωρό της διαφθοράς και τέλος αποκαλεί ακόμη τον Παπαγγελόπουλο «προϊστάμενο».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης λοιπόν συνομιλεί επί δύο μήνες με την εισαγγελέα διαφθοράς ενώ στήνεται η υπόθεση τηςNovartis, αλλά κανείς αυτό δεν το θεωρεί πολιτική και νομική ανωμαλία. Ο υπουργός μαθαίνει από πρώτο χέρι για τον φάκελο της υπόθεσης αλλά κανείς δεν κάνει κάτι για να σταματήσει αυτή την παρωδία. Κι όταν ο Άδωνις του λέει να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο για να δούμε όλοι πόσες φορές συνομίλησε με την Τουλουπάκη, αυτός είπε ότι η ΝΔ κάνει σόου.

Ο Παπαγγελόπουλος είναι το πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση. Από ακραιφνής καραμανλικός επέλεξε να γίνει κολλητός του Τσίπρα και να παίξει το ρόλο του στην προσπάθεια που κάνει το καθεστώς της Αριστεράς να κυριαρχήσει σπιλώνοντας όλους τους άλλους. Τώρα αν θα γίνει και το πρόσωπο που θα υποστεί τη χλεύη και την τιμωρία όταν αποδειχθεί η σκευωρία, μένει να το δούμε. Ενδεχομένως, όμως, να γίνει ο μοιραίος για την κυβέρνηση και ο σάκος του μποξ όταν ο Τσίπρας και η παρέα του θα βγουν από το κάδρο.
antinews.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: