Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Φρουζής (ο άνθρωπος που "έδινε" τις μίζες και δεν κλήθηκε να καταθέσει) για Novartis: Αυτή η χοντροκομμένη φάρσα σύντομα θα καταπέσει


«Θέλω να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η χοντροκομμένη φάρσα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σύντομα θα καταπέσει», αναφέρει με ανάρτησή του στο facebook ο Κωνσταντίνος Φρουζής, ο οποίος διετέλεσε Αντιπρόεδρος της εταιρείας NOVARTIS ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ., σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση.
Στην ανάρτησή του στο Facebok, ο Κωνσταντίνος Φρουζής τονίζει:
«Αγαπητοί φίλοι, θέλω να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η χοντροκομμένη φάρσα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σύντομα θα καταπέσει.
Οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που «βρέθηκαν»/«ανακαλύφθηκαν» τις τελευταίες εβδομάδες (!), σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.
Προσωπικά, δεν θα αφήσω κανέναν να σπιλώσει την μακρόχρονη επαγγελματική μου πορεία όπου τίμησα και τιμώ τα παιδιά μου, την οικογένεια μου και τη χώρα μου.
Άμεσα λοιπόν, πρέπει να δοθεί το σύνολο της Δικογραφίας στη δημοσιότητα. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση και το περιεχόμενο της.

ΚΦ».
Konstantinos Frouzis
5 ώρες πριν
Αγαπητοί φίλοι,
θέλω να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η χοντροκομμένη φάρσα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σύντομα θα καταπέσει.
Οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που «βρέθηκαν»/«ανακαλύφθηκαν» τις τελευταίες εβδομάδες (!), σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.
Προσωπικά δεν θα αφήσω κανένα να σπιλώσει την μακρόχρονη επαγγελματική μου πορεία οπου τίμησα και τιμω τα παιδιά μου, την οικογένεια μου και τη χώρα μου.
Άμεσα λοιπόν, πρέπει να δωθεί το σύνολο τη...
 Δείτε περισσότερα
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/02/novartis_92.html


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: