Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

«Ξέφρενο πάρτυ» διορισμών συγγενών και φίλων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο δημόσιο

ΝΔ: Ξέφρενο πάρτυ συγγενών και φίλων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο δημόσιο
Για κομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ, κάνοντας λόγο για «άλωση του κράτους από συγγενείς και φίλους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».
Επικαλούμενη δημοσίευμα η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι τα στοιχεία που βλέπουν το φως όχι μόνο επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες της ΝΔ αλλά αποκαλύπτουν ότι τα 2/3 των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ μισθοδοτούνται από το κράτος.
Η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Μόλις χθες, η Νέα Δημοκρατία, δια του αρμοδίου Τομεάρχη της Γ. Γεωργαντά απάντησε με στοιχεία στην κ. Ολγα Γεροβασίλη η οποία με ωμά ψέματα αποπειράθηκε να διαψεύσει αυτό που είναι πλέον γνωστό σε όλους: την άλωση του κράτους από συγγενείς και φίλους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σήμερα ένα νέο δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» όχι μόνο επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Ν.Δ., αλλά αποκαλύπτει επιπλέον ότι τα 2/3 των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ μισθοδοτούνται από το κράτος.

Έτσι προφανώς εννοεί η κυβέρνηση την τάχα “αποκοματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης”. Καταλύοντας κάθε έννοια αξιοκρατίας και στήνοντας στο Δημόσιο ένα ξέφρενο πάρτυ συγγενών και φίλων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το οποίο πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι».
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι από τα 151 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ του 2016 τα 39 μισθοδοτούνται από το κράτος και ο διορισμός τους έγινε χωρίς καμιά διαδικασία αξιολόγησης. Και οι περισσότεροι ήταν στα ψηφοδέλτια των τελευταίων εκλογών και απέτυχαν να εκλεγούν





Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: