Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΝΔ: Υποψήφιος του τίτλου «μετρ της διαπλοκής» ο Τσίπρας

ΝΔ: Υποψήφιος του τίτλου «μετρ της διαπλοκής» ο Τσίπρας
Του Βασίλη Βησσάριου
Η υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη και των υπόγειων και επίγειων διαδρομών συνεννόησης με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και απ ευθείας με το Μέγαρο Μαξίμου δεν πρόκειται να κλείσει παρά την προσπάθεια να μετατραπεί σε «αποδιοπομπαίο τράγο».
Οι αποκαλύψεις της αμφίδρομης αυτής σχέσης είναι συνεχείς και η Νέα Δημοκρατία μπροστά στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και η οποία τείνει να διαχωρίσει τους πολίτες της χώρας σε βόρειους και νότιους ανάλογα με τις ποδοσφαιρικές τους προτιμήσεις δεν προτίθεται να επιτρέψει στην κυβέρνηση να παίζει το ρόλο του Πόντιο Πιλάτου.
Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν τον Ιβαν Σαββίδη να περνά τις πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου και να συναντάται με τον πιο στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, τον υπουργό Αλέκο Φλαμπουράρη, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ ΑΕΚ, η Ν.Δ. ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα στη διεκδίκηση του τίτλου «μετρ της διαπλοκής».
Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται πως ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται όλο αυτό το διάστημα να είχε διαδοχικές συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου διεκδικώντας ανταλλάγματα για την παροχή στήριξης μέσα από ΜΜΕ στα οποία επένδυσε ενώ ο Αλέκος Φλαμπουράρης «φέρεται να έπαιζε ακόμη και το ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ επιχειρηματιών δίπλα ακριβώς στο γραφείο του πρωθυπουργού».
«Οι έλληνες φορολογούμενοι ήδη πληρώνουν ακριβά τους διαπλεκόμενους φίλους της Κυβέρνησης η οποία δυστυχώς έχει συμφωνήσει και νέα μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου και μετά το τέλος τη θητείας της».


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: