Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Απίστευτος πολιτικός απατεώνας! Όταν ο Τσίπρας ήταν αντίθετος στην ενοικίαση των 2 φρεγατών FREMM που είχε συμφωνήσει η προηγούμενη κυβέρνηση

Έκανε μάλιστα λόγο ακόμα και για μίζες!
Η απάντηση που είχε δώσει τότε ο Αλέξης Τσίπρας σε σχετική ερώτηση για τις 2 φρεγάτες:

"Στην επίσκεψη του κ. Ολάντ στη χώρα μα του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας στη χώρα μας, στο περιθώριο αυτής της επίσκεψης ανακοινώθηκε μια συμφωνία για την ενοικίαση από την πλευρά της χώρας μας γαλλικών φρεγατών.

Είναι οξύμωρο και αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατόν σε μια περίοδο κρίσης, σε μια περίοδο που ζητάμε βοήθεια από τους εταίρους αυτοί να απαιτούν, να τους δίνουμε χρήματα για να νοικιάζουμε οπλικά συστήματα.

Οι γνώστες μάλιστα, οι βαθύτεροι γνώστες των τεχνικών ζητημάτων με ενημερώνουν ότι αυτά τα πλοία, είναι πλοία ακατάλληλα για τη χώρα μας, διότι είναι πλοία ανθυποβρυχιακού αγώνα και μάλιστα σε ανοικτές θάλασσες, όχι σε κλειστές θάλασσες όπως το Αιγαίο. Και προβλέπεται μάλιστα να τα νοικιάσουμε 200.000.000 το χρόνο για μια 5ετία, δηλαδή 1 δις στην 5ετία. Με δυο λόγια από τη μια τσέπη βγαίνει η βοήθεια από την άλλη μπαίνει."

"Δεν πρέπει να προσανατολιστούμε σε τέτοιους εξοπλισμούς που κρύβουν πολιτικές σκοπιμότητες και μίζες" συμπλήρωνε τότε ο Αλέξης Τσίπρας

Δείτε το βίντεο:


omadaalithias.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: