Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Πάτρα: Από πυροβολισμό σκοτώθηκε ο νεαρός λάθρομετανάστης

Φονικές συμπλοκές λάθρομεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας - Νεκρός 17χρονος 

Βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί δείχνει τον Αφγανό να δέχεται σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του από πυροβολισμό που έριξε άτομο της ίδιας ομάδας αλλοδαπών το οποίο φαίνεται πως άλλον σημάδευε και άλλον πέτυχε
«Παράπλευρη απώλεια» και μάλιστα από το χέρι του αρχηγού του, φαίνεται πως ήταν ο νεαρός που έπεσε νεκρός τη νύχτα της Παρασκευής στο χώρο του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ ομάδων αλλοδαπών!

Οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί τηςΑσφάλειας, δείχνει τον –κατ’ άλλους 20χρονο και κατ’ άλλους 17 χρόνων- νεαρό να δέχεται σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από πυροβολισμό που έριξε άτομο της ίδιας ομάδας αλλοδαπών το οποίο φαίνεται πως άλλον σημάδευε και άλλον πέτυχε!

Στο βίντεο, ο άτυχος νεαρός φαίνεται να πέφτει πάνω στον δράστη και ο τελευταίος να σπεύδει να εξαφανιστεί. Το ίδιο υλικό τον δείχνει σε άλλο σημείο, να προσπαθεί να σκουπίσει το αίμα από τα ρούχα του. Οι πληροφορίες των αστυνομικών λένε ότι ο ακούσιος δολοφόνος έχει φύγει από την Πάτρα, αλλά κανείς δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του γιατί θεωρείται υψηλά ιστάμενος μεταξύ των μεταναστών που χρησιμοποιούν ως κατάλυμα το κλειστό εργοστάσιο!

Έτσι, οι αρχές τον αναζητούν βάσει της εικόνας του, χωρίς άλλο στοιχείο. Φέρεται, μάλιστα, να έχει ακόμη στην κατοχή του το όπλο του εγκλήματος, παρ’ όλο που οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται στην περιοχή.
protothema

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: