Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Σπυράκη: Η Βόρεια Ελλάδα είναι ο φυσικός χώρος της Νέας Δημοκρατίας

Ως φυσικό χώρο της Νέας Δημορκατίας περιέγραψε την Βόρεια Ελλάδα, με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, κ. Μαρία Σπυράκη.

Η κ. Σπυράκη σημείωσε πως «η βόρεια Ελλάδα είναι για τη Νέα Δημοκρατία ο φυσικός της χώρος» και συμπλήρωσε ότι «έχουμε εκεί μία αυξημένη πλειοψηφία πολιτών που υποστηρίζουν παραδοσιακά τη Νέα Δημοκρατία».

Σε ό,τι αφορά την επίσκεψη Μητσοτάκη, σχολίασε: «Είναι πολύ καλό που ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε σπίτι του κυρίως για να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του για την Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη. Η κουβέντα που έκανε δεν ήταν τυπική: έγινε συζήτηση με στελέχη του κόμματος και δημόσια συζήτηση με τους τρεις μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ ο ίδιος απάντησε σε ερωτήσεις που δεν μπορούμε εύκολα να κάνουμε εμείς σε νέους ανθρώπους».

Η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «μεταξύ άλλων, καταρρέει και η κουβέντα που γίνεται ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι καλά στη Βόρεια Ελλάδα». «Όλη αυτή η κινητικότητα απέδειξε ακριβώς το αντίθετο», επισήμανε.

Τέλος, η κ. Σπυράκη σημείωσε ότι «το σημαντικότερο είναι ότι έκανε προτάσεις για συγκεκριμένα ζητήματα, όπως το ζήτημα των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη» ενώ εγκάλεσε την κυβέρνηση για την απόφασή της να προχωρήσει στην από-ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ καθώς «ακόμη δεν έχει φτάσει ο λογαριασμός στους φορολογούμενους από τις διεκδικήσεις των πρώην μετόχων».

Πηγή: parapolitika.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: