Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Τελευταία ζαριά του Τελειωμένου Τσίπρα, τα απαξιωμένα ρετάλια της Δεξιάς

Το τελευταίο βρόμικο κόλπο του καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που καταρρέει, είναι η προσπάθεια τους να δημιουργήσουν ρήγμα στα Δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.
Ο σχεδιασμός γνωστός τοις πάσι, «στήνουμε ένα κόμμα μπας και κόψουμε την Αυτοδυναμία του Μητσοτάκη», κάτι που έχει αντιληφθεί και ο τελευταίος μη μυημένος ψηφοφόρος της Κεντροδεξιάς.
H αποτυχία όμως είναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ αφού ο συνωστισμός τόσων ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ της κρατικοδίαιτης παρωχημένης Δεξιάς του χθες, εκπέμπει τόνους ναφθαλίνης σε μια κοινωνία που αναζητά το ΝΕΟ, την ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ αλλά και ΡΗΞΕΙΣ με το χρεοκοπημένο παρελθόν.
Θαυμάστε… dream team, «γαλάζιων» σωτήρων που θα… επαναφέρουν την χώρα στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ: Καρατζαφέρης, Ψωμιάδης, Μπαλτάκος, Αντώναρος, Παπακώστα, Καραχάλιος, κ.λ.π., κ.λ.π.
Ήδη όπως διαβάσαμε και στον «Φιλελεύθερο» νοικιάστηκαν μέχρι και γραφεία στην οδό Μεσογείων όπου θα στεγαστεί η «Φόρτσα Ελλάδα».
Αυτός ο τίτλος, λέγεται, ότι προκρίνεται για το Δεξιό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρέπει να υπάρχουν και λεφτά (πολλά πιθανώς) αφού, όπως ακούγεται, δύο τρεις πολύ γνωστοί Νταβατζήδες με «εντολή Μαξίμου» βάλανε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να στηρίξουν το σχέδιο. Τζάμπα «σαρώνουν» άραγε όλες τις δουλειές;
Καλά δεν μιλάμε για την στήριξη και την προπαγάνδα από την πλευρά των ΜΜΕ του Καθεστώτος.
Δεν υπάρχει βραδιά που να μην… απολαμβάνουμε κάποιων εκ των «γαλάζιων» Εφιαλτών, στην ΕΡΤ και στην εκπομπή του Κοτρώτσου, να μην διαβάζουμε «παρέμβαση» τους στην Δημοκρατία ή την ΕΣΤΙΑ του Φιλιππάκη, να μην χάνουμε ούτε ένα tweet τους στο docoumento του Βαξεβάνη. Α ξεχάσαμε και το «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και την»Αυγή» αφού σχεδόν καθημερινά προβάλουν ως βασικό τους θέμα την δραστηριότητα των παραπάνω γενιτσάρων.

Ο γνωστός γλείφτης του Τσίπρα Μίχαλος επικεφαλής;

Παράλληλα αυτή η… ισχυρή «γαλάζια» ομάδα της Κρατικοδίαιτης Δεξιάς φαίνεται να έχει καταλήξει και στον επικεφαλής της Κίνησης τους.
Ο οποίος δεν είναι άλλος από τον ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ Πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κώστα Μίχαλο, ο οποίος στην μόνη επίδοση που παίρνει «ΑΡΙΣΤΑ 10» είναι στο αέναο γλείψιμο του Καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και προσωπικά του Τσίπρα.
Με τον οποίο πιθανώς και να τον συνδέει και το οικογενειακό «παρελθόν» κατά την διάρκεια της επταετίας.
Ο Μίχαλος στον τελευταίο ανασχηματισμό, αν και το πάλεψε, αν και έβαλε λυτούς και δεμένους, δεν τα κατάφερε να γίνει Υπουργός του Τσίπρα και του Καμμένου.
Τώρα δηλώνει έτοιμος να «χρισθεί» επικεφαλής του νέου εγχειρήματος, αφού είναι το λιγότερο απαξιώμενο πολιτικό πτώμα από τα υπόλοιπα.
Αλλά χωρίς καμιά τύχη, και χωρίς κανένα ειδικό πολιτικό βάρος. 
Η αποτυχία όλων των παραπάνω είναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ.
Αφού η ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όποτε και εάν γίνουν εκλογές έχει ΔΕΔΟΜΕΝΗ την Αυτοδυναμία.
Ο ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας όμως, οφείλει να γνωρίζει, αλλά και να ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ πολιτικά όπως αξίζει όλα αυτά τα Τελειωμένα ΡΕΤΑΛΙΑ της Δεξιάς.
Οι οποίοι λειτουργούν συνειδητά και οργανωμένα ως κανονικές Ορντινάτσες και Υπηρετικό Προσωπικό του Τσίπρα που Καταρρέει.

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: