Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Bullying από ΕΡΤ και... Συριζοτρολ στον Κ. Χατζηδάκη

Ένα σκληρό bullying δέχεται από χθες το βράδυ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης διότι «τόλμησε» αφενός να αντιπαρατεθεί με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, αφετέρου να ζητήσει μετ' επιτάσεως να δώσει μια απάντηση όταν ο δεύτερος μίλησε για «πολιτικά βαποράκια» με αφορμή το θέμα της ΔΕΗ και της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει.
Το διάλειμμα που έγινε πριν απαντήσει ο Κωστής Χατζηδάκης για μια προσωπική αιχμή και η επαναφορά με τον λόγο να δίνεται στον Πάνο Σκουρλέτη, προκάλεσαν την έντονη αντίδρασή του, με αναφορές στο ρόλο της ΕΡΤ συνολικά και την μετατροπή της σε «μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο Κωστής Χατζηδάκης κλήθηκε να ανακαλέσει και αρνήθηκε κατ επανάληψη κατονομάζοντας συγκεκριμένες εκπομπές της ΕΡΤ που έχουν αναλάβει το ρόλο του... κυβερνητικού εκπροσώπου και του βασικού υποστηρικτή του Μεγάρου Μαξίμου εξαπολύοντας βολές ακόμη και προς στελέχη του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ όταν παρεκκλίνουν της κεντρικής γραμμής. Πρόσφατη άλλωστε ήταν η επίθεση κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου που βγήκε να πει την αλήθεια για τις συντάξεις και τις περικοπές που έχουν ψηφισθεί και θα αποφασιστούν.
Ο παρουσιαστής της εκπομπής ζήτησε να ανακαλέσει και λίγο πριν τελειώσει χωρίς αυτό να γίνει με αποτέλεσμα να αναλάβουν δράση τόσο η ΕΡΤ όσο και άλλα ενημερωτικά Μέσα που υποστηρίζουν την Κυβέρνηση καθώς και τα γνωστά ΣΥΡΙΖΟτρολ
Έτσι άρχισαν τα... δριμύ κατηγορώ κατά του κ. Χατζηδάκη, οι αναφορές σύμφωνα με τις οποίες η Ν.Δ. «δεν αντέχει την πλουραλιστική ΕΡΤ», καθώς και για την... τύχη που θα έχουν οι εργαζόμενοι αν αλλάξει η... κυβέρνηση.
Μακροσκελή άρθρα και αναφορές ακόμη και αναρτήσεις κατά του Κωστή Χατζηδάκη που κατέγραψε μια πραγματικότητα και αρνήθηκε να αποδεχτεί την προσπάθεια του Πάνου Σκουρλέτη να τινάξει στον αέρα τη συζήτηση όταν ανέφερε και μάλιστα δύο φορές τη φράση «πολιτικά βαποράκια» απευθυνόμενος μάλιστα και στο δημοσιογράφο.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: