Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Άδωνις Γεωργιάδης για τις ύβρεις Μπγιάλα: Τέτοιοι είναι γι´αυτό πρέπει να φύγουν





Οργή Γεωργιάδη για σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την «17 Νοέμβρη»

Για «ντροπή» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως η οικογένεια Μητσοτάκη έχει πληρώσει με αίμα την δράση του Κουφοντίνα και της «17 Νοέμβρη», απαντώντας στο επιχείρημα που επικαλέστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπγιάλας, ο οποίος αναρωτήθηκε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «γιατί πρέπει να ενδιαφέρει έναν 17χρονο ποιους σκότωσε ο Κουφοντίνας».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε: «Δεν ενδιαφέρει τους 17χρονους για το εάν σκότωσε ο Κουφοντίνας» επικαλούμενος την κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Μητσοτάκη για όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για τη δολοφονία Λαμπράκη.

«Η δολοφονία του Μπακογιάννη τον ενδιαφέρει και δεν τον ενδιαφέρει η δολοφονία του Λαμπράκη;» επέμεινε ο κ. Μπγιάλας μετά την έντονη αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη που οργισμένος είπε «ο κ. Μητσοτάκης έχασε μέλος της οικογένειάς του από τον κ. Κουφοντίνα και δεν ντρέπεστε».

Ο κ. Μπγιάλας συνέχισε: «εγώ αναφερόμουν στο σκεπτικό του κ. Μητσοτάκη όπως δεν ενδιαφέρει έναν νεαρό ποιος δολοφόνησε τον Λαμπράκη έτσι δεν τον ενδιαφέρει ποιος σκοτώθηκε από κάποιους τρομοκράτες».

«Όχι εγώ, ο κ. Μητσοτάκης τον εξίσωσε. Το να προσπαθήσουμε να διαγράψουμε ιστορίες είναι επικίνδυνο» επέμεινε ο κ. Μπγιάλας.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηλίτευσε μια ανακοίνωση του Μαξίμου που ήταν άρες μάρες κουκουνάρες. Το αίμα της οικογένειας Μητσοτάκη δεν το σεβάστηκε (σ.σ. ο κ. Μπγιάλας), τέτοιοι υποκριτές είναι».






Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: