Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Κυρ. Μητσοτάκης: Πρωθυπουργός της βίας και της ανομίας ο Αλέξης Τσίπρας

Κυρ. Μητσοτάκης: Πρωθυπουργός της βίας και της ανομίας ο Αλέξης Τσίπρας
Δριμύ κατηγορώ κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το πρωτοφανές περιστατικό με τη δολοφονική επίθεση εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζοντάς τον ως “πρωθυπουργό της βίας και της ανομίας”.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ανέχεται τη δράση αναρχικών και παρακρατικών οργανώσεων σημειώνοντας με έμφαση πως «Έχει παραδώσει ολόκληρες γειτονιές σε συμμορίες», ενώ «έχει αφήσει τα πανεπιστήμιά μας να μετατραπούν σε γιάφκες και ορμητήρια παραβατικών ομάδων στο όνομα δήθεν της προστασίας του ασύλου».
«Κάθε μέρα που περνά» σημείωσε «αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν είναι  μόνο ο πρωθυπουργός των φόρων και του ψέματος αλλά  και ο πρωθυπουργός  της βίας  και της ανομίας».Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε και με τον επικεφαλής της ομάδας των ΜΑΤ που δέχθηκαν την επίθεση στη Θεσσαλονίκη, τον οποίο διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνησή του θα στηρίξει την αστυνομία και θα την αφήσει να κάνει τη δουλειά της.
Η δήλωση του προέδρου της ΝΔ έχει ως εξής:
«Η δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν άνδρες των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Μίλησα σήμερα με τον επικεφαλής τους. Δεν του εξέφρασα απλά τη συμπαράστασή μου. Τον διαβεβαίωσα ότι η επόμενη κυβέρνηση θα προστατεύσει και θα στηρίξει την αστυνομία. Και θα την αφήσει επιτέλους να κάνει τη δουλειά της. Και αυτό το μήνυμα θέλω να το ακούσουν όλες οι γυναίκες και οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας.
Κάθε μέρα που περνά, αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν είναι μόνο ο πρωθυπουργός των φόρων και του ψέματος αλλά και ο πρωθυπουργός της βίας και της ανομίας. Η κυβέρνηση προκλητικά ανέχεται τη δράση αναρχικών παρακρατικών ομάδων. Ούτε τις διώκει, ειδικά όταν πρόκειται για τις φιλικές της "συλλογικότητες" και τους κάθε λογής Ρουβίκωνες. Έχει παραδώσει ολόκληρες γειτονιές σε συμμορίες. Έχει αφήσει τα πανεπιστήμιά μας να μετατραπούν σε γιάφκες και ορμητήρια παραβατικών ομάδων στο όνομα δήθεν της προστασίας του ασύλου.
Η ασφάλεια αποτελεί κοινωνικό αγαθό και δημοκρατικό δικαίωμα όλων των Ελλήνων. Ο κ. Τσίπρας είναι πλέον προσωπικά υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν. Δεσμεύομαι απέναντι στους πολίτες: Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να αποκαταστήσω τη νομιμότητα στη χώρα. Ώστε να φέρουμε ξανά την ηρεμία στην καθημερινότητα και την αισιοδοξία σε κάθε Έλληνα πολίτη».Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: