Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΜΕΤΙΚΗ προπαγάνδα Χατζηνικολάου: Έβγαλε σαν καθηγητή έναν συνεργάτη του Κοτζιά να πει πόσο τιτάνια είναι η συμφωνία



Απίστευτη προπαγάνδα Χατζηνικολάου που έβγαλε έναν καθηγητή της πλάκας από το αστείο ΠΑΠΕΙ να μας πει πόσο τεράστια είναι η συμφωνία που υπέγραψε ο φίλος του, εργοδότης του και συνεργάτης του Κοτζιάς!

Η προπαγάνδα ήταν τόσο αισχρή (ο γραφικός έκανε λόγο μέχρι και για "βορειομακεδονική" εθνικότητα ενώ μέχρι κι ο Τσίπρας λέει ότι η εθνικότητα θα λέγεται "μακεδονική") που παραξενεύτηκε ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑίος Χατζηνικολάου και κάποια στιγμή ρώτησε "δεν βλέπετε τίποτα αρνητικό στη συμφωνία" για να απαντήσει ο τσάτσος του Κοτζιά "απολύτως τίποτα (αρνητικό)"

Ποιος είναι λοιπόν ο Λιάκουρας (που μοιράζει κάτι γελοία μεταπτυχιακά για τις χώρες Brics που θα μας δάνειζαν επί Βαρουφάκη... ξέρετε ανηκει στο γνωστό ηλίθιο παρεάκι)

-Αντιγράφω από τη ΣΥΡΙΖΟφυλλάδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ

 Τελικά ένας καθηγητής είναι πίσω και μέσα σε όλες τις πρωτοβουλίες του Νίκου ΚοτζιάFebruary 2, 2018
 Τελικά ένας καθηγητής είναι πίσω και μέσα σε όλες τις πρωτοβουλίες του Νίκου Κοτζιά. Ο Πέτρος Λιάκουρας, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά, εκτός από στενός φίλος και συνεργάτης του Νίκου Κοτζιά στο Πανεπιστήμιο, έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του στο ΥΠΕΞ, όπου συμμετέχει πλέον σε όλες σχεδόν τις σημαντικές συναντήσεις, επεξεργάζεται ιδέες και προτάσεις που εξετάζονται με τους Αλβανούς και τους Τούρκους και τελικά έχει ισχυρό λόγο για όλα.
-Αντιγράφω από ομιλία Κοτζιά κατά την έναρξη των εργασιών του Επιστημονικού Συμβουλίου (ΥΠΕΞ, 13.06.2017)
 Με μεγάλη μου χαρά χαιρετίζω την 1η Συνεδρίαση του Επιστημονικού Συμβουλίου του Υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που δεχτήκατε αυτή την, κατά τη γνώμη μου, τιμητική θέση η οποία μας τιμά ταυτόχρονα που ανταποκριθήκατε....
Και εσένα κ. Λιάκουρα και την Παρούλα Περράκη θέλω να σας ευχαριστήσω ξεχωριστά για την αποδοχή της πρότασής μας.
-Αντγράφω από το iefimerida.gr, 14|01|2017, για την ομάδα που συνόδευσε τον Κοτζιά στη Γενεύη για το Κυπριακό
 Τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά πλαισίωσε στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ελβετική πόλη, ομάδα καθηγητών...  Ο κ. Αντώνης Τζανακόπουλος είναι αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στην Οξφόρδη, εξ’ απορρήτων συνεργάτης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ενώ λίγοι γνωρίζουν πως είναι ο μεγάλος αδερφός του υπουργού επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Τζανακόπουλου. Ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΞ και πολύ δραστήριος Δημήτρης Παρασκευόπουλος, η Φωτεινή Παζαρτζή και ο Πέτρος Λιάκουρας.
-Δείτε τέλος ένα βιβλίο που έχουν γράψει μαζί όταν ο Κοτζιάς ήταν κολαούζος του ΓΑΠ και τις ευχαριστίες Κοτζιά προς το αστείο τύπο για το βιβλίο του "Ελλάδα αποικία χρέους"




Δείτε τώρα και τι είπε ο γελοίος τύπος του Κοτζιά που ο Χατζηνικολάου παρουσίασε μόνο σαν καθηγητή ΠΑΠΕΙ


ΥΓ Φυσικά η προπαγάνδα Χατζηνικολάου ήταν πιο αισχρή σήμερα στο ραδιόφωνο όπου λίγο πολύ είπε ότι οι ΝΔίτες δεν πρέπει να μιλάνε όπως ο Ιβάνοφ στα Σκόπια (ότι λέει ο Τσίπρας)... παρότρυνε δε τη ΝΔ να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί αλλιώς απείλησε πως θα βγουν απόρρητα έγγραφα του ΥΠΕΞ (ότι λέει ο Κοτζιάς), ενώ τέλος επιτέθηκε στον "μοιραίο Σαμαράγια εξωθεσμική παρέμβαση" (ότι λέει ο Παππάς δηλαδή)




Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: