Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Παρεμβάσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη προβλέπει ο Άδ.Γεωργιάδης

Με τη φράση «και πού να σφίξουν οι ζέστες…» σχολιάζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» τις καταγγελίες της κυβέρνησης για σχέδιο αποστασίας, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει ούτε ένας που να ασχολείται στην Ελλάδα με αυτά τα …παραμύθια».
Αναφέρει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών, μπορεί να περάσει με απλή πλειοψηφία στη Βουλή, καθώς το Σύνταγμα δεν επιτρέπει 180 ψήφους γι’ αυτή τη συμφωνία, και εκτιμά ότι οι κκ Τσίπρας και Καμμένος θα φέρουν τη συμφωνία στη Βουλή «την ώρα που θα έχουν αποφασίσει να κάνουν εκλογές» και ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα πει «έριξα την κυβέρνηση για τη Μακεδονία, μήπως …τσιμπήσει κανείς και ανέβουν τα ποσοστά του».
Σημειώνει επίσης ότι η επόμενη κυβέρνηση θα έχει ελάχιστα περιθώρια βελτίωσης της συμφωνίας εάν αυτή κυρωθεί από την παρούσα Βουλή.
Ερωτηθείς για την κάθαρση που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στο Ζάππειο, είπε ότι «ο κ. Τσίπρας πέφτοντας θα κάνει κάθε είδους “ασχήμιες” μήπως μπορέσει και σώσει τον εαυτό του», προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, «είμαι έτοιμος να δω και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, όπως άλλωστε προανήγγειλαν -μέσω του γνωστού non paper του Μαξίμου- εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης».


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: