Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Πλήρης δικαίωση του Άδωνι Γεωργιάδη - Στο αρχείο η υπόθεση για την offshore στην Κύπρο

Πλήρης δικαίωση του Άδωνι Γεωργιάδη - Στο αρχείο η υπόθεση για την offshore στην Κύπρο
Στο αρχείο αποφάσισε να βάλει ομόφωνα η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής την υπόθεση με την ύπαρξη offshore του Άδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βουλή απέστειλε αίτημα προς τις κυπριακές αρχές για να διαβιβάσουν ό,τι στοιχεία υπάρχουν, σχετικά με την συγκεκριμένη εταιρεία.
Σύμφωνα με αυτά δεν προκύπτει ότι ο κύριος Γεωργιάδης την περίοδο που ήταν βουλευτής προχώρησε σε κάποια κίνηση των λογαριασμών του και συνεπώς η επιτροπή πόθεν έσχες αποφάσισε να θέσει στο αρχείο την υπόθεση.
Μάλιστα, η Επιτροπή δικαίωσε τους ισχυρισμούς του κ. Γεωργιάδη για κατοχή εκ μέρους του ΕΠΕ στην Κύπρο, για την οποία όμως ο ίδιος είχε δώσει εντολή διακοπής της πολύ πριν εκλεγεί βουλευτής, αλλά ενώ ο συνεργάτης του προχώρησε σε όλες τις άλλες ενέργειες αμέλησε να το δηλώσει στην εφορία.
Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εμφανιζόταν από εφημερίδα φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ να ήταν ιδιοκτήτης επί 10 χρόνια εξωχώριας εταιρείας, παραβιάζοντας τη σχετική νομοθεσία που το απαγορεύει σε πολιτικά πρόσωπα. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή είχε διακηρύξει την αθωότητα του επαναλαμβάνοντας ότι η εταιρεία εδώ και χρόνια ήταν ανενεργή και δεν είχε εργασίες. Απλώς ουδέποτε είχε επισήμως κλείσει.
Κάτι που ουσιαστικά συνομολόγησε και η ελληνική Βουλή θέτοντας την υπόθεση στο αρχείο καθώς δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό. 



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: