Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

ΝΔ: Δεν θα ακολουθήσουμε την κυβέρνηση στον κατήφορό της στη χυδαιότητα

ΝΔ: Δεν θα ακολουθήσουμε την κυβέρνηση στον κατήφορό της στη χυδαιότητα
Σκληρή απάντηση στις υβριστικές και απρεπείς δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας πως τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα.
Μετά από μια σειρά δηλώσεων υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που επιχειρούν να προκαλέσουν εντυπώσεις, η ΝΔ τονίζει ότι δεν θα ακολουθήσει την κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα. 
Η δήλωση της Ε. Αυλωνίτου έρχεται να προστεθεί στις ακραίες εκφράσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη αλλά και την προκλητική δήλωση του Φώτη Κουβέλη
Συγκεκριμένα, δυο ημέρες μετά την απίστευτη δήλωσή της ότι στο Μάτι κάηκαν άνθρωποι στη θάλασσα γιατί... δεν είχαν εκπαιδευτεί, η Ε. Αυλωνίτου επανήλθε σήμερα υβρίζοντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την Κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα».
Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κ. Αυλωνίτου, αρχικά κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι λέει «τεράστιες κοτσάνες», ενώ στη συνέχεια, μετά από αντιπαράθεση με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο, είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης «λέει π@@ριές» αναφερόμενη στη δήλωσή του ότι οι άνθρωποι στο Μάτι δεν είχαν ενημερωθεί ούτε για τα βασικά.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: