Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

ΝΔ: Αποτυχημένο κομματικό στέλεχος ο Γ. Ταφύλλης - Να αντικατασταθεί επειγόντως

ΝΔ: Αποτυχημένο κομματικό στέλεχος ο Γ. Ταφύλλης - Να αντικατασταθεί επειγόντως
Ως κομματικό στέλεχος με σκοτεινό παρελθόν, που δεν έχει επιδείξει στοιχειώδες έργο, χαρακτηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση τον Γιάννη Ταφύλλη, ζητώντας την άμεση αντικατάστασή του από πρόσωπο με εμπειρία στην πολιτική προστασία.
«Επιχειρώντας να αποσείσει τις δικές του ευθύνες για την τραγωδία της Ανατολικής Αττικής, o Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να τοποθετήσει στη θέση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας τον κ. Γιάννη Ταφύλλη, ένα στέλεχος με πλούσιο και σκοτεινό κομματικό παρελθόν, που μάλιστα έχει ήδη περάσει από δύο γενικές γραμματείες επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χωρίς να έχει επιδείξει στοιχειώδες έργο», τονίζει με σχετική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τον διορισμό του νέου Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.
Στην ίδια ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία ζητά επειγόντως την αντικατάσταση του κ. Ταφύλλη από πρόσωπο κύρους με εμπειρία στην πολιτική προστασία, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους 91 νεκρούς.
«Το τελευταίο που χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα είναι άλλο ένα αποτυχημένο κομματικό στέλεχος για να διαχειριστεί κρίσεις, από τις οποίες μπορεί να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Περιμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα για το θέμα του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας στη νέα επικοινωνιακή φιέστα που διοργανώνει», καταλήγει η σχετική ανακοίνωσαν.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: