Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

ΝΔ για Χρ. Ξηρό: Συστηματική η στοργή της κυβέρνησης στους τρομοκράτες δολοφόνους

ΝΔ για Χρ. Ξηρό: Συστηματική η στοργή της κυβέρνησης στους τρομοκράτες δολοφόνους
Πρόκληση στο κοινό περί δικαίου αίσθημα του ελληνικού λαού χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τη μεταγωγή του πρώην μέλους της 17 Νοέμβρη, Χριστόδουλου Ξηρού, από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές της Χαλκίδας.
Ακόμη, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως είναι πλέον συστηματική η στοργή που επιδεικνύει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα στους τρομοκράτες δολοφόνους.
Η μεταγωγή του Χρ. Ξηρού ακολουθεί την επίσης προκλητική μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου, το υπουργείο Δικαιοσύνης επικαλείται το σχέδιο για «άδειασμα» του Κορυδαλλού από ισοβίτες, με στόχο τη μετατροπή της φυλακής σταδιακά σε φυλακή υποδίκων.
Όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας «Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα επιδεικνύει συστηματικά στοργή στους τρομοκράτες δολοφόνους προκαλώντας τις οικογένειες των θυμάτων τους, αλλά και το κοινό περί Δικαίου αίσθημα».
Και συνεχίζει «Μια κυβέρνηση ανίκανη και κυνική, που δεν μπορεί να προσφέρει στοιχειώδη ασφάλεια στους Έλληνες, φροντίζει ώστε οι τρομοκράτες να αποφυλακιστούν μια ώρα αρχύτερα».


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: