Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

ΝΔ: Άθλιες πρακτικές, πετούν λάσπη πάνω στις στάχτες. Το καθεστώς του κ. Τσίπρα με κατάπτυστα δημοσιεύματα σπιλώνει ακόμη και συγγενείς πολιτικών της αντιπάλων.


ΝΔ: Άθλιες πρακτικές, πετούν λάσπη πάνω στις στάχτες
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για τις πρακτικές λάσπης, με τις επιθέσεις σε συγγενικά πρόσωπα πολιτικών αντιπάλων της και τις προαναγγελίες διώξεων στελεχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, την ώρα που η χώρα μετρά ακόμη νεκρούς από την εθνική τραγωδία, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.
Με ανακοίνωσή της Η ΝΔ στηλιτεύει αυτές τις ενέργειες της κυβέρνησης να βάλλει κατά των συγγενών των πολιτικών αντιπάλων της και να υποβαθμίζει τον πολιτικό διάλογο και πολιτισμό της χώρα μας, ενώ δεν παραλείπει να καταγγείλει και την προτροπή προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - όπως προκύπτει από τις επικοινωνιακές οδηγίες του Μαξίμου που είδαν το φως της δημοσιότητας- να προαναγγέλλουν ακόμη και διώξεις στελεχών της ΝΔ.
Η αναφορά του ονόματος του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη στις επικοινωνιακές οδηγίες του Μαξίμου με την παραίνεση προς τα στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ όταν «σας λένε αυτά που λέει ο Άδωνις, να λέτε ότι ο Άδωνις θα κάτσει στο σκαμνί», προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για την «άθλια πρακτική».
Αντίστοιχα, για άθλιες πρακτικές της κυβέρνησης να πετάει λάσπη ακόμη και πάνω από τις στάχτες κάνει λόγο η ΝΔ και στην περίπτωση της επίθεση που έκανε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μετά την αντίδρασή του σε δημοσίευμα που συνέδεε την απομάκρυνση μιας καθηγήτριας του σχολείου του γιου του με τη δήθεν «σύλληψή» του να αντιγράφει.
Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία την ώρα που η χώρα μετρά ακόμη νεκρούς από την εθνική τραγωδία το «καθεστώς Τσίπρα επιστρέφει στο μόνο που ξέρει να κάνει καλά: Με κατάπτυστα δημοσιεύματα σπιλώνει ακόμη και συγγενείς πολιτικών της αντιπάλων».

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Ενώ η χώρα μετρά ακόμη νεκρούς από την εθνική τραγωδία, το καθεστώς του κ. Τσίπρα επιστρέφει στο μόνο που ξέρει να κάνει καλά: Με κατάπτυστα δημοσιεύματα σπιλώνει ακόμη και συγγενείς πολιτικών της αντιπάλων, προτρέποντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλουν ακόμη και διώξεις στελεχών της ΝΔ.

Μάταιος ο κόπος τους. Οι άθλιες πρακτικές τους να πετούν λάσπη ακόμη και πάνω από τις στάχτες έχουν ήδη καταδικασθεί στη συνείδηση των πολιτών».


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: