Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Κυρ. Μητσοτάκης: Θα καθαρίσουμε τα Πανεπιστήμια από τις συμμορίες

Κυρ. Μητσοτάκης: Θα καθαρίσουμε τα Πανεπιστήμια από τις συμμορίες
Την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε το πόρισμα -παρωδία της επιτροπής Παρασκευόπουλου για τη την παραβατικότητα στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. «Δεν είναι μόνο ιδεοληπτικοί αλλά και αδιόρθωτοι», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ υπογραμμίζοντας ότι ως κυβέρνηση θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου υποσχόμενος πως τα πανεπιστήμια θα αποδοθούν ξανά στους φοιτητές και τους καθηγητές τους.
Μέσω twitter κατά την επιστροφή του από τη Σύνοδο του ΕΛΚ ο πρόεδρος της ΝΔ και έχοντας διαβάσει το πόρισμα που ήδη προκαλεί έντονες αντιδράσεις σχετικά με τα συμπεράσματά του και τα όσα προτείνει παρενέβη ξεκαθαρίζοντας ότι "τα πανεπιστήμια θα καθαρίσουν από συμμορίες και θα αποδοθούν ξανά στους φοιτητές και τους καθηγητές τους" μετά τις εκλογές με την εφαρμογή ενός προγράμματος που θα επαναφέρει την κανονικότητα.
Συγκεκριμένα, στο tweet που ανάρτησε επισημαίνει ότι: «Γυρίζοντας από τη σύνοδο του ΕΛΚ διάβασα το πόρισμα Παρασκευόπουλου για τη βία στα ΑΕΙ. Δεν είναι μόνο ιδεοληπτικοί αλλά και αδιόρθωτοι. Τα πανεπιστήμια θα καθαρίσουν από συμμορίες και θα αποδοθούν ξανά στους φοιτητές και τους καθηγητές τους».
Γυρίζοντας από τη σύνοδο του ΕΛΚ διάβασα το πόρισμα Παρασκευόπουλου για τη βία στα ΑΕΙ. Δεν είναι μόνο ιδεοληπτικοί αλλά και αδιόρθωτοι. Τα πανεπιστήμια θα καθαρίσουν από συμμορίες και θα αποδοθούν ξανά στους φοιτητές και τους καθηγητές τους.
 Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κατ΄επανάληψη δηλώσει πως η κατάσταση που επικρατεί στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα είναι απαράδεκτη καθώς και ότι η κυβέρνηση με τους νόμους και τις παρεμβάσεις της δείχνει να συντηρεί το καθεστώς ανομίας. Στο πλαίσιο αυτό θεωρείται πως το πόρισμα Παρασκευόπουλου, που ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου χαρακτήρισε, παραλαμβάνοντάς το, ως εξαιρετικό συμβάλλει στην εμπέδωση του κλίματος ανομίας.
Πολύ δε περισσότερο όπως αναφέρουν πηγές της Πειραιώς, τη στιγμή που από τις πρώτες παραγράφους αναφέρει ότι η εξαφάνιση της ανομίας στα Πανεπιστήμια αποτελεί «ουτοπία».
liberal.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: