Κυκλοφόρησε νωρίτερα η είδηση ότι ξυλοκοπήθηκε στα Εξάρχεια ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και editorial director του διαΝΕΟσις, Θοδωρής Γεωργακόπουλος. Σύμφωνα με ανάρτηση στον γνωστό διαδικτυακό χώρο αναρχικών/αντεξουσιαστών, ο αρθρογράφος της εφημερίδας Καθημερινή εθεάθη τυχαία από ορισμένους αναρχικούς αλλά αμέσως "έπεσε σύρμα" κι όταν συγκεντρώθηκαν αρκετοί για να δείρουν έναν, του έστησαν καρτέρι.
Όπως χαρακτηριστικά γράφουν, ο ξυλοδαρμός του ήταν ένα μάθημα "για να μάθει τι σημαίνει προλεταριακή οργή". Οι δράστες προειδοποιούν επίσης τους απανταχού "φιλελέ" να μην περάσουν από την περιοχή τους διότι θα έχουν ανάλογη τύχη. Αυτό που αποδεικνύεται, όμως, είναι ότι κανείς, ασχέτως ιδεολογίας, δεν είναι ασφαλής στα Εξάρχεια. Κι αυτό διότι τα αναρχικά νιάτα έδειραν λάθος άνθρωπο - προφανώς, κάποιον που έμοιαζε στον Θανάση Γεωργακόπουλο.
Το ποιος έφαγε τελικά το ξύλο, εντούτοις, δεν αλλάζει τον χαρακτήρα της επίθεσης. 
Πρόκειται για ακόμα ένα κρούσμα πολιτικής βίας που φέρουν εις πέρας τα χαϊδεμένα τάγματα εφόδου της κυβερνώσας αριστεράς, που πλέον διαφεντεύουν απόλυτα ένα μεγάλο μέρος του κέντρου της ελληνικής πρωτεύουσας, ελέγχοντας κινήσεις και δοσοληψίες εν τη πλήρη απουσία της ΕΛΑΣ, ενισχυμένα κι από τα ευρωπαϊκά κονδύλια για το μεταναστευτικό, που διοχετεύονται μέσω ΜΚΟ στο παρακράτος των Εξαρχείων.
Κι ενώ είναι σαφές ότι ο συντάκτης της ανάρτησης στο Indymedia είναι-δεν είναι ενήλικος, τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη των "οργισμένων προλεταριακών νιάτων" φτάνουν μέχρι τα πολύ μεγάλα παιδιά, που κυβερνούν με το μακρύ χέρι των "πρώην συντρόφων" και την αταλάντευτη υποστήριξη του διεθνούς παράγοντα.
meaculpa indymedia