Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ με τον Τσίπρα που κατηγόρησε ''ακραίους της ΝΔ'' γι' αυτά που... έγραφε ο Καμμένος!

Αντιδράσεις τόσο από το Κίνημα Αλλαγής όσο και από τη Νέα Δημοκρατία προκάλεσαν οι αναφορές του κ. Τσίπρα στη Βουλή με αφορμή την επίθεση στον ΣΚΑΙ και τις κατηγορίες ότι η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ηθικός αυτουργός της τρομοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής είπε ότι όλα αυτά θυμίζουν όσα έλεγαν ακραίοι της ΝΔ ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου βρισκόταν πίσω από την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν.

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις τόσο από το ΚΙΝΑΛ όσο και από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο Παύλος Χρηστίδης σε δήλωσή του σχετικά με όσα είπε ο κ. Τσίπρας για τον Ανδρέα Παπανδρέου, είπε: «Το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ. Τσίπρας στο δικό του θηκάρι και λέγεται Πάνος Καμμένος».

Σε ανάρτησή του στο twitter o Αδωνης Γεωργιάδης ανέφερε: «Απίστευτος γκαφατζής ο Αλέξης, είπε επί λέξει σε ένα κρεσέντο κατά ΝΔ: «θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν...» εν τω μεταξύ αυτό το έλεγε και το είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο λένε ότι δεν είναι ακραίος».

Δείτε την ανάρτησή του:

Απίστευτος γκαφατζής ο Αλέξης, είπε επί λέξει σε ένα κρεσέντο κατά ΝΔ: «θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν...» εν τω μεταξύ αυτό το έλεγε και το είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο λένε ότι δεν είναι ακραίος


Ακραίος για τον Τσίπρα είναι ο Πάνος Καμμένος σχολίασε στο Twitter ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης ο οποίος συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από το βιβλίο τρομοκρατία, θεωρία και πράξη».

Δείτε την ανάρτηση του Μακάριου Λαζαρίδη:




Ο @atsipras είπε: «Θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν...»! Ακραίος για τον @atsipras ο Π. Καμμένος! @neademokratia



Ο Πάνος Καμμένος

Απάντηση σε όλα αυτά έδωσε όμως και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter: «Ουδέποτε χαρακτήρισα τον Ανδρέα αρχηγό της 17Ν - Αυτοί που διέδωσαν την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση» έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας». Δείτε την ανάρτησή του:



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: