Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Μητσοτάκης: Οι Έλληνες αξίζουμε ένα καλύτερο κράτος και μια έντιμη διακυβέρνηση

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στονίζει ότι η χώρα χρειάζεται ενότητα, αλληλεγγύη και σχέδιο για το αύριο» - «Είναι καιρός να προχωρήσουμε μπροστά»

«Οι Έλληνες αξίζουμε ένα καλύτερο κράτος. Αξίζουμε επίσης μια έντιμη και ειλικρινή διακυβέρνηση. Και μια πολιτική ζωή με αλήθεια και με διαφάνεια», τονίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «η χώρα δεν αντέχει άλλους διχασμούς. Ούτε άλλη πόλωση. Χρειάζεται ενότητα, αλληλεγγύη και σχέδιο για το αύριο».

Με αναστοχαστική διάθεση, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι τον χρόνο που πέρασε «πολλοί είδαν τη ζωή τους να γίνεται χειρότερη», καθώς «οι φόροι εξακολουθούν να πνίγουν τους Έλληνες και η ανομία γεμίζει με ανασφάλεια την καθημερινότητά τους. Ψέματα και τεχνητοί διχασμοί δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή».

«Όλα αυτά, πρέπει να μείνουν πίσω μας. Είναι καιρός να συναντηθούμε ξανά με την αλήθεια και την πρόοδο. Να προχωρήσουμε μπροστά», επισήμανε.

«Το γύρισμα του χρόνου μας οδηγεί και σε ένα γύρισμα της ιστορίας μας. Ας κάνουμε, λοιπόν, ένα ξεκίνημα ελπίδας. Καλή χρονιά. Το 2019 θα πάμε μπροστά. Το αξίζουμε και το μπορούμε, κατέληξε.







Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: