Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Κυρ. Μητσοτάκης: Η δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται

Κυρ. Μητσοτάκης: Η δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται
Στα γραφεία του ΣΚΑΪ που δέχτηκαν βομβιστική επίθεση βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους. Παράλληλα άφησε αιχμές για τοξικό κλίμα που καλλιεργεί η κυβέρνηση και ζήτησε να κάνουν «όλοι ένα βήμα πίσω να δούμε πως θα τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα».


«Τον πρώτο λόγο, δυστυχώς, έχει η κυβέρνηση διότι αυτό το τοξικό κλίμα πόλωσης που διαμορφωνόταν με ευθύνη της κυβέρνησης έχει παρενέργειες. Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Όλοι ένα βήμα πίσω να δούμε πως θα τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  «Πρέπει να πέσουν οι τόνοι, να μη ρίξουμε άλλο νερό στο μύλο της πόλωσης και να αφήσουμε τις Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους».
«Η δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται, επιτέλους να βρεθούν οι δράστες», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους και ζήτησε από την πολιτεία να βρει τους δράστες, Μίλησε για τοξικό πολιτικό κλίμα με ευθύνη της κυβέρνησης. Ζήτησε να πέσουν οι τόνοι και μίλησε για ανοχή στη βία ενώ σημείωσε ότι όταν γίνεται διαχωρισμός μεταξύ κακής και καλής βίας με πολιτικά και ιδεολογικά κριτήρια υπάρχουν αυτές τις παρενέργειες. Επανέλαβε δε ότι η απόσταση που χωρίζει μια μολότοφ και μια βαριοπούλα από ένα καλάσνικοφ δεν είναι μεγάλη.
«Αυτή η ανοχή στη βία, από τη βία μικρής έντασης μέχρι και ένα απαράδεκτο τρομοκρατικό χτύπημα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη όταν γίνεται διαχωρισμός με πολιτικά κριτήρια μεταξύ καλής και κακής βίας τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.
«Όλοι να αναλάβουν την ευθύνη τους, όλοι χωρίς αστερίσκους να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στου εργαζόμενους του ΣΚΑΙ» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητώντας «να σταματήσει η ακραία πόλωση και η στοχοποίηση».



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: