Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ψεύτες, εθνομηδενιστές, διεφθαρμένοι και προβοκάτορες

Του Όφι Ιοβόλου 

Αυτές τις τέσσερις λέξεις θα αφήσει πίσω της η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστεράς.

Μια κυβέρνηση που υποτίθεται θα λύτρωνε τη χώρα από τους ανάλγητους δανειστές και θα έφερνε πάλι το χαμόγελο στα χείλη των πολιτών.

Μια κυβέρνηση που θα εξαΰλωνε την διαφθορά κι ο Τσίπρας ως άλλος Διογένης θα έριχνε άπλετο φως στο σκοτάδι της διαπλοκής.

Μια κυβέρνηση που θα προστάτευε την κυριαρχία της Ελλάδας απέναντι στους αποικιοκράτες και τις ορέξεις τους.

Μια κυβέρνηση που οι μέθοδοι άσκησης της εξουσίας που θα χρησιμοποιούσε θα έκαναν όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες περήφανους.

Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε ότι ο Τσίπρας και η παρέα του υπήρξαν οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που γνώρισε ο τόπος.

Παρέλαβαν μια χώρα που είχε αρχίσει δειλά δειλά να στέκεται στα ποδιά της και κυριολεκτικά την έριξαν στο γκρεμό.

Η ανικανότητα και οι δουλικότητά τους συνέτριψαν τόσο την τωρινή όσο και τις επόμενες γενιές, και στην προσπάθειά τους να απεγκλωβιστούν από τα αδιέξοδά τους με μοναδικό γνώμονα την διατήρηση της λατρευτής εξουσίας υποδούλωσαν εσαεί την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή επιχείρησαν να στήσουν το καθεστώς τους και να τσακίσουν του πολιτικούς τους αντιπάλους χρησιμοποιώντας για εργαλεία τις γνωστές δικτατορικές πρακτικές του σιδηρού παραπετάσματος.


Απέτυχαν όμως και σε αυτή τους την προσπάθεια, αφενός γιατί η Δημοκρατία άντεξε κι αφετέρου γιατί οι πολιτικοί τους αντίπαλοι ενώθηκαν σαν γροθιά και συνθλίψανε τις σκευωρίες.

Στο μεταξύ αποκαλύφθηκε ότι ήταν αυτοί που νυχθημερόν συναλλάσσονταν με την διαπλοκή που άλλοτε κατήγγελλαν.

Και επιχειρούν μάταια να κάνουν τη νύχτα μέρα διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, μπας και πείσουν τον λαό να μην τους «μαυρίσει» στις κάλπες.

Αχ βρε άμοιρα συντρόφια, έχετε τελειώσει και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.

Οι μόνοι υποστηρικτές σας πλέον είναι οι μπαχαλάκηδες και οι λοιποί εγκληματίες που βγάλατε από τις φυλακές σε μια απεγνωσμένη κίνηση να ενισχύσετε την αριστεροσύνη σας.

Οι υπόλοιποι σας έχουν κουνήσει προ πολλού το μαντήλι.

Καιρός να το αποδεχτείτε και να πράξετε τα δέοντα.

Βγάλατε και τον Τσίπρα στο σεργιάνι και τον περιφέρετε σας τον Ελ Σιντ βαυκαλιζόμενοι ότι θα κερδίσετε την μάχη.

Μανία με αυτές τις αυταπάτες.

Σας το έχουμε πει επανειλημμένα, κάντε… χθες εκλογές. Όσο τις μεταθέτετε τόσο θα μεγαλώνει η διαφορά με την… ανάλγητη δεξιά που σας έχει πάρει φαλάγγι και στο τέλος θα το διαλύσετε το μαγαζί.

Το παιχνίδι δεν γυρίζει πλέον. Η συντριβή είναι αναπόφευκτη.

Διότι όταν βγαίνουν επιχειρηματίες και σας διασύρουν με τέτοιο τρόπο, είναι προφανές ότι όσες ύβρεις κι αν ξεστομίσει ο… ηγέτης σας, όπως χθες από την Καλαμάτα, ο λαός απλώς αλλάζει κανάλι φωνάζοντας «έξω οι ψεύτες, οι εθνομηδενιστές, οι διεφθαρμένοι και οι προβοκάτορες».

Αλλά που να τα δουν αυτά οι κομισάριοι του Μαξίμου που σας παρουσιάζουν μια άλλη ανύπαρκτη διάσταση, οδηγώντας σας με αλματώδεις ρυθμούς στα πολιτικά Τάρταρα...

Στις κάλπες λοιπόν πάραυτα συντρόφια, οι εμμονές είναι πια καταστροφικές!!!



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: