Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Όλοι μαζί στη Νέα Εποχή

Έφτασε σχεδόν η μεγάλη ώρα που όλοι περιμέναμε. Σε λίγα 24ωρα καλούμαστε να αποφασίσουμε για το μέλλον μας αλλά και για το μέλλον μας στην Ευρώπη. Οι περισσότεροι από εμάς εστιάζουμε ως επί το πλείστον στην οικονομική πλευρά της Ευρώπης. Υπάρχει όμως και η Ευρώπη της αλληλεγγύης, της κατανόησης και της συνεργασίας. Είναι η Ευρώπη όπου ο Σύριζα μας είχε κάνει να την ξεχάσουμε. Μια Ευρώπη που οι λαοί μοιράζονται τις ίδιες ευκαιρίες και έχουν τις ίδιες προσδοκίες. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να σχεδιάσουμε το τρίπτυχο οικονομία-απασχόληση-κοινωνική πολιτική.
Η Νέα Δημοκρατία από την ίδρυση της είχε έναν ευρωπαϊκό προσανατολισμό ο οποίος τότε συναντούσε εμπόδια και λίγο έλειψε να χάσουμε το τραίνο της Ευρώπης. Έτσι λοιπόν καλούμαστε να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα και να μπούμε και πάλι στην σωστή τροχιά της Ευρώπης όπου είχαμε όλοι ξεχάσει με τον Αλέξη Τσίπρα.
Από αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείπει κανείς. Το ξέρω πως κάποιοι έχουν τα παράπονα τους και πως έχουν πληγωθεί. Κατανοώ πως άθελα μας τους πληγώσαμε. Αλλά όμως το αίμα νερό δεν γίνεται. Ο άνθρωπος μα παλεύει και αγωνίζεται πιθανόν να κάνει και λάθη. Όταν όμως υπάρχει καλή πρόθεση για κάτι, το λάθος δεν θα πρέπει να μένει βαθιά μέσα μας αλλά να το προσπερνάμε.
Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ένα κόμμα όπου αποφασίζει απολυταρχικά ένας μαζί με τους πραιτοριανούς όπως γίνεται στον Σύριζα. Στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει το κοινό συμφέρον για τους πολλούς. Ας αφήσουμε λοιπόν πίσω μας και ας ρίξουμε στη θάλασσα τις προσωπικές μας αντιπαλότητες και δώσουμε τα χέρια να προχωρήσουμε μαζί. Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι το κόμμα του διχασμού αλλά το κόμμα της εθνικής ομοψυχίας και της κοινωνικής σταθερότητας. Ο διχασμός έχει ταυτότητα και ο κάτοχος της λέγεται Αλέξης Τσίπρας.
Είμαστε το κόμμα των πολλών γιατί η Ευρώπη είναι των πολλών. Οι λαϊκές δημοκρατίες ήταν οι περιοχές των λίγων. Ίσως κάποιοι παραδοσιακοί οπαδοί μας να αισθάνονται ότι δεν πήραν τις κατάλληλες ευκαιρίες για να προσφέρουν.
Αλλά η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα των ίσων ευκαιριών και όχι των βαρόνων του κόμματος κατά τα πρότυπα του Τσίπρα.
Πως είναι δυνατόν να λείπεις εσύ που υποστήριζες τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στην είσοδο της Ελλάδος στην ΕΟΚ; Πως γίνεται να λείπεις εσύ που ήσουν πρωτεργάτης στη νίκη του Κων/νου Μητσοτάκη το 1991; Δεν μπορείς να λείπεις γιατί απλά η καρδιά μας δεν μπορεί να γίνει χίλια κομμάτια. Αλλά και αν γίνει γυρνάει εκεί που ξεκίνησε.
Με τον Σύριζα νιώθουμε ανασφαλείς, ανέστιοι και προβληματισμένοι. Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να δώσει μια νέα πνοή στην ευρωπαϊκή ταυτότητά των Ελλήνων. Υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης αρκεί αν το πιστέψουμε. Ήρθε η ώρα η λαϊκή βάση να καταξιώσει την πολιτική κορυφή.
Η αδυσώπητη ανάγκη μας καλεί να πιαστούμε από τον ώμο του Κυριάκου Μητσοτάκη και να πάμε μπροστά στην Ευρώπη των προκλήσεων και προσκλήσεων. Οι Έλληνες θα βρουν ότι έχουν στερηθεί από τον Σύριζα που παριστάνει τον Μαδούρο της Ευρώπης. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μάνα της Ευρώπης και όχι η μητριά μας όπως προσπαθεί να μας περάσει ο Τσίπρας. Ας ενισχύσουμε τα πολιτικά μας αντισώματα έναντι της μικροπολιτικής του Σύριζα.
Ήρθε η ώρα του λαού να διορθώσει την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει λόγω της ανικανότητας του Τσίπρα. Κυριάκο Μητσοτάκη η ιστορία σου δίνει το χέρι της για να σηκωθούμε και να ανακτήσουμε αυτά που δικαιούμαστε. Αυτά που μας ανήκουν. Ας είμαστε λοιπόν όλοι μαζί με δύναμη, καρτερικότητα και αισιοδοξία για το αύριο.




Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: