Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Ελλάδα επανεκκίνηση

"Η καλύτερη στιγμή να επιδιορθώσεις τη στέγη είναι όταν ο ήλιος αρχίζει να λάμπει". Αυτό είναι το νόημα της κατάλληλης χρονικής στιγμής στην πολιτική, μέσα από τα λόγια του Τζον Φ. Κένεντι. Από τις 8 Ιουλίου, η χώρα μας θα βρίσκεται σε αυτό το μομέντουμ. Θα δοθεί το σύνθημα για επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς.
Την επόμενη μέρα των εκλογών σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε δουλειά. Με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Είναι αδιανόητο για την πατρίδα μας να παραμείνει βουτηγμένη στο έλος της στασιμότητας και της οπισθοδρόμησης που μας έφερε η Πρώτη Φορά Αριστερά. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι θα χτίσουμε μια καινούρια Ελλάδα, γυρίζοντας σελίδα σε ό,τι πιο φθαρμένο, οπισθοδρομικό και διχαστικό έχει περάσει από αυτό τον τόπο. 
Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δίχασε, εξευτέλισε, εκμαύλισε και ανάγκασε συμπολίτες μας να ανοίξουν τη χούφτα, ως τη μόνη επιλογή, θύματα της φτωχοποίησης που η ίδια η κυβέρνηση άπλωσε, σαν να ήταν αυτό που επιθυμούσε. Πίσω από τους μουσαμάδες κρύβεται η πικρή αλήθεια της παταγώδους αποτυχίας της μη προσέλκυσης επενδύσεων και των έργων που δεν έχουν καν ξεκινήσει. Των υποσχέσεων που μοιράστηκαν χωρίς φειδώ.  Η αλαζονεία της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και η  διάρρηξη της  σχέσης της με την κοινωνία είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού. Η μεσαία τάξη, η ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας είναι αυτή που υπέστη ένα ανηλεή οικονομικό διωγμό. Και οι συνέπειες ήταν βαρύτατες για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, με λουκέτα στις επιχειρήσεις και άδεια μαγαζιά σε όλη τη χώρα.
Αυτό θα αλλάξει. Το διακύβευμα των εκλογών είναι μια καινούρια φωτεινή Ελλάδα των αξιών, της αριστείας, της προόδου και της ευημερίας που έρχεται να σβήσει την γκρίζα παλιά Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία από τις 8 Ιουλίου  θα είναι εδώ για  να ενώσει όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Με ταχύτητα και ουσία θα φέρει δουλειές με αξιοπρεπείς μισθούς για όλους και όχι για λίγους. Μόνο μέσα από τις επενδύσεις θα έρθει η ανάπτυξη. Μόνο έτσι θα γυρίσουν πίσω "τα μυαλά" που έφυγαν στο εξωτερικό. Και μόνο έτσι θα σταματήσουν να αιμορραγούν "τα μυαλά" που έμειναν εδώ. Τα μεγάλα έργα θα πάψουν να είναι χρονικά προαναγγελθέντων θανάτων στο όνομα ιδεοληψιών, αυλαίες  μικρών  και μεγάλων συμφερόντων. Θα πάψουν να είναι έργα φαντάσματα που θα γίνουν κάπως, κάποτε, ίσως. Καμία αοριστία. Καμία αναβλητικότητα. Πράξεις, τώρα. Ξεκινάμε!
* Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης είναι Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και υπ. βουλευτής Βορείου Τομέα Β΄ Αθηνών



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: