Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Καστανιές: Ερήμωσε ο καταυλισμός των μεταναστών στην τουρκική πλευρά



Σε τίποτα δεν θυμίζει τις προηγούμενες ημέρες ο καταυλισμός στην τουρκική πλευρά των συνόρων στις Καστανιές Έβρου. Όπως μπορείτε να δείτε στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το Securitynews.gr ο καταυλισμός έχει κυριολεκτικά ερημώσει έπειτα από τα χθεσινά επεισόδια.



Αποστολή στον Έβρο: Γιάννης Νάκος


Χθες, με άρθρο μας αναφερθήκαμε στην μεγάλη ένταση και τα επεισόδια που έγιναν τα ξημερώματα, με τους τούρκους αστυνομικούς συνεπικουρούμενους από παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες, να βάζουν φωτιές και να καίνε όλες τις σκηνές πέριξ των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Να σημειωθεί, ότι αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η πυρκαγιά, ενώ πηγές από την τουρκική πλευρά των συνόρων, τονίζουν στο Securitynews.gr πως οι τουρκικές Αρχές επιδιώκουν την απομάκρυνση μεγάλης μερίδας παράνομων μεταναστών και προσφύγων από το Παζαρκουλέ εξαιτίας της πανδημίας τουκορωνοϊού που πλήττει και την Τουρκία.

Τέλος, άγνωστη παραμένη μέχρι και αυτή τη στιγμή η τοποθεσία που έχουν μεταφερθεί οι παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες, με πληροφορίες να κάνουν λόγο, είτε για επιστροφή τους στην ενδοχώρα και την Κωνσταντινούπολη, είτε την παραμονή τους σε τουρκικό έδαφος πλησίον των ελληνοτουρκικών συνόρων.





Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: