Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Οι “μετανάστες” της Ριτσώνας έσπασαν την καραντίνα και την κοπάνησαν…



Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, στη Ριτσώνα, το οποίο έχει τεθεί σε καραντίνα λόγω των 23 κρουσμάτων κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕΡΤ», ομάδα νεαρών ανδρών «έσπασε» την καραντίνα και βγήκε από τη δομή, περπατώντας προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεση ήταν η παρέμβαση των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή, περιμετρικά του κέντρου φιλοξενίας. Έπειτα από σειρά διαβουλεύσεων και συνεχείς εκκλήσεις, οι μετανάστες πείστηκαν να επιστρέψουν στη δομή, χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ριτσώνα έχει τεθεί σε καραντίνα για 14 ημέρες, έπειτα από απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.
Είχε προηγηθεί ο εντοπισμός 23 κρουσμάτων του COVID-19 – όλα επαφές της νεαρής λεχώνας, η οποία διεγνώσθη θετική στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρας», λόγο αφότου γεννήσει. Η ίδια εισήχθη στο «Αλεξάνδρα» την προηγούμενη Πέμπτη, όπου γέννησε με καισαρική. Μετά τη χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες σε κοινό θάλαμο. Εξαιτίας ύποπτων συμπτωμάτων στον σύζυγο της λεχώνας, το hot spot ενημέρωσε το «Αλεξάνδρα», το οποίο αμέσως υπέβαλε σε εξετάσεις τη γυναίκα. Παρότι ο άνδρας ήταν εντέλει αρνητικός στον ιό, εντούτοις η ίδια διαγνώσθηκε θετική.
ΠΗΓΗ: SPUTNIK
defence-point.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: