Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

Το σχέδιο κατακερματισμού της υφηλίου σε μικρά και αδύναμα προτεκτοράτα.

Πηγή : DIKTYO21

ΔΣ/ Ο21 Μακεδονίας- Θράκης

Παρόλο που έγινε πλέον αντιληπτό, ότι οι "σοφοί" της υφηλίου μας ετοιμάζουν έναν εφιαλτικό κόσμο και έχουν δημοσιευθεί χάρτες των κατατεμαχισμένων Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής του μέλλοντος, υπάρχουν ακόμη κάποιοι, οι οποίοι είτε σκοπίμως υποβαθμίζουν το θέμα, είτε δεν θέλουν να πιστέψουν πως επανήλθαμε στο Μεσαίωνα – αν βέβαια βγήκαμε ποτέ απ` αυτόν.
Καλό είναι, επομένως, να παραθέσουμε και πρόσθετα στοιχεία, στα όσα το "Ελληνικό Παρατηρητήριο" συχνά αποκαλύπτει. Ο κ. Γκράχαμ Φούλερ, (Graham E. Fuller) τέως υποδιευθυντής του Εθνικού Συμβουλίου Πληροφοριών της CIA, σε άρθρο του στην "Ουάσιγκτον Ποστ" (5.5.1999), είναι διαφωτιστικός:
«Τον επόμενο αιώνα οι μειονότητες θα είναι όλο και πιο απρόθυμες να ζήσουν μέσα σε σύνορα που έχουν καθοριστεί αυθαίρετα από την ιστορία... Όμως, ποιος έχει το δικαίωμα να αποκτήσει δικό του κράτος; Οποιοσδήποτε; Η σύντομη απάντηση είναι "ναι", το δικαίωμα δικού τους κράτους έχουν όλοι εκείνοι που αισθάνονται αρκετά δυνατοί για να το αποκτήσουν».
Με εργαλείο, δηλαδή, τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τα οποία δήθεν κόπτονται, οι ισχυροί της γης δημιουργούν μειονότητες, οι οποίες μόλις καταστούν ισχυρές, θα απαιτήσουν τη δημιουργία δικού τους κράτους. Το σύστημα, όμως, δεν αρκείται μόνο σ` αυτό. Κόβει κομμάτια και στη συνέχεια τα ξαναράβει υπό άλλη μορφή.
Συνεχίζει ο κ. Φούλερ: «Η πιθανότητα είναι, ότι πολλά δεσποτικά κράτη θα διασπαστούν σε μικρότερες εθνικές μονάδες, στην πρώτη φάση. Κατόπιν, αυτές οι νέες εθνικές μονάδες του κόσμου θα συμφωνήσουν πιθανώς να ξανασυνδυαστούν με νέους τρόπους και με νέους εταίρους».
Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;   Δημιουργεί το σύστημα μια μειονότητα, ας πούμε τους "Μακεδόνες" μέσα στην Ελλάδα. Όταν αυτή η ομάδα γίνει ισχυρή θα αποκτήσει το δικαίωμα, όπως γράφει ο ισχυρός άνδρας της CIA, να ιδρύσει δικό της κράτος. Στη συνέχεια, αυτή η νέα εθνική μονάδα – χρησιμοποιώ τις λέξεις του κ. Φούλερ – πιθανώς θα ξανασυνδυαστεί με μια όμοια ομάδα, ας πούμε τους "Μακεδόνες" των Σκοπίων, και θα αποτελέσουν μαζί ένα άλλο κράτος.
Να πως μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα "Μακεδονία" ή "Θράκη". Μας αποκαλύπτουν τι σχεδιάζουν, αλλά δεν τα προσέχουν όλοι, οι δε "αρμόδιοι" κάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται.
Και η Βουλγαρία απέφευγε να το αντιληφθεί, σπεύδουσα να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Μακεδονία", και τώρα έκπληκτη παρατηρεί, ότι στο λάκκο που έσκαψε, πέφτει η ίδια μέσα (ο ορύσσων βόθρον εν αυτώ εμπεσείται, έλεγαν οι Βυζαντινοί). Η ίδια δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη "Μακεδονικού έθνους", υποστηρίζουσα ότι οι Σκοπιανοί είναι Βούλγαροι. Απώτερος σκοπός της είναι η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, ώστε το ανατολικό τμήμα των Σκοπίων να ενσωματωθεί με τη Βουλγαρία (για το δυτικό δεν τίθεται θέμα, ήδη είναι αυτόνομο, και αναμένει την έγκριση των "σοφών" να ενσωματωθεί με την Αλβανία).
Μόλις τώρα υποχρεώθηκε η Σόφια να συνειδητοποιήσει το βαθμό επικινδυνότητας αυτού του είδους παιχνιδιών. Εμφανίσθηκε κίνηση "Μακεδόνων" και στη Βουλγαρία, η οποία ίδρυσε πολιτικό αυτονομιστικό και αποσχιστικό κόμμα, με σκοπό την απόσπαση των εδαφών της «Μακεδονίας του Πιρίν» από τη Βουλγαρία και την προσάρτησή τους στη... μητέρα "Μακεδονία", τα Σκόπια. Να υπενθυμίσουμε, ότι ήδη στη Βουλγαρία λειτουργεί μειονοτικό τουρκικό κόμμα, το οποίο συγκυβερνά από ετών.
Η βουλγαρική κυβέρνηση δεν επέτρεψε την ίδρυση "Μακεδονικού" κόμματος με τέτοιο σκοπό, αλλά οι ιδρυτές του προσέφυγαν στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου, το οποίο πρόσφατα τους δικαίωσε. Αλλά και η Κομισιόν τάχθηκε υπέρ των απόψεών τους.
Η βουλγαρική κυβέρνηση, παρόλο που κι αυτή εξαρτάται ολοκληρωτικά από τις Η.Π.Α., δεν τήρησε ενδοτική στάση, αλλά προειδοποίησε τα Σκόπια, με τον αυστηρότερο δυνατό τρόπο, ότι δεν θα δεχθεί καμιά ενέργεια εναντίον του κράτους και της ιστορίας της Βουλγαρίας. Να, λοιπόν, που Ελλάδα και Βουλγαρία καλούνται να αντιμετωπίσουν το παγκόσμιο σύστημα, που χρησιμοποιεί τους Σκοπιανούς για το "κόψε και ράψε" των κρατών.
Ο κ. Φούλερ μας είχε αποκαλύψει το σχεδιασμό. "Μακεδόνες" της Ελλάδας και της Βουλγαρίας, δημιουργούν δικά τους κράτη, και ύστερα ξανασυνδυάζονται. Ο Οδ. Ελύτης και πολλοί πνευματικοί άνθρωποι, είχαν προειδοποιήσει: «Αν το γειτονικό κράτος (τα Σκόπια) έχει το όνομα "Μακεδονία", (...) θα τείνει να λειτουργεί τόσο αντικειμενικά όσο και υποκειμενικά ως "εθνικό κέντρο", πράγμα που συνεπάγεται "δυνάμει" εδαφικές διεκδικήσεις σε βάρος γειτονικών κρατών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: