Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Συμμορίες της Άκρας Αριστεράς πυρπόλησαν το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων «Γεωργιάδη»

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;


Δελτίο Τύπου των «Ελληνικών Γραμμών» || 5. Ιουνίου 2008 | 21.53

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ της 5ης Ιουνίου οι συμμορίες της Άκρας Αριστεράς επιτέθηκαν για μία ακόμα φορά εναντίον βιβλιοπωλείων στο κέντρο της Αθήνας. 35 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων «Πελασγός» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, τραυματίζοντας τον εκδότη Γιάννη Γιαννάκενα και πυρπολώντας ολοσχερώς το βιβλιοπωλείο. Στην συνέχεια επιτέθηκαν και πυρπόλησαν το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων «Γεωργιάδη» στην οδό Σόλωνος.

Οι ακροαριστεροί συμμορίτες κυκλοφορούσαν επί ώρα στο κέντρο της Αθήνας με ρόπαλα, βόμβες μολότωφ, μπιτόνια με βενζίνη, χωρίς να γίνει καμία σύλληψη από τις αρχές. Είναι προφανές πως οι ενέργειές τους έχουν την ανοχή, αν όχι την ενεργή κάλυψη, του ίδιου του κράτους.

Καταγγέλλουμε την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και την κυβέρνηση Καραμανλή για την ανικανότητά τους να προστατέψουν τον νόμο και την τάξη στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ελλάδος. Καλούμε τον πολιτικό και πνευματικό κόσμο της χώρας να καταδικάσει έμπρακτα και χωρίς περιστροφές τέτοιες ενέργειες βίας.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους συναγωνιστές και συμπολίτες μας που υπέστησαν την μήνι του παρακράτους. Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν μας τρομοκρατούν, αλλά δυναμώνουν την θέλησή μας.




Πηγή : http://www.stoxos.gr

Kάηκε ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ο "Γεωργιάδης" και οι εκδόσεις Πελασγός του Γιαννάκενα

Λίγες ώρες μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στην Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης, για το θέμα που αποκαλύπτει σήμερα ο "ΣΤΟΧΟΣ" και αφορά την απροκάλυπτη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-Ουράνιου Τόξου, με την ερώτηση Κοροβέση, οι δυνάμεις κρούσης του αριστερού παρακράτους -που ελέγχονται και καθοδηγούνται από κύκλους της Κουμουνδούρου- επιτέθηκαν και έκαψαν ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ αυτή τη φορά, το βιβλιοποπωλείο "Γεωργιάδη".

Το ζήτημα επανέφερε στην δευτερομιλία του και ο Μάκης Βορίδης, που κι αυτός πρέπει να περιμένει κάποιου είδους επίθεση από τα γνωστά κέντρα των κουκουλοφόρων και των Εξαρχείων.

Επίσης έκαψαν τις εκδόσεις Πελασγός του Γιαννάκενα

Τα γκρουπούσκουλα -συνεργάτες της Νέας Τάξης- συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ως κατοχική δύναμη, απένατι σε ένα κράτος που αδυνατεί, όχι μόνο να προστατέψει τους Πολίτες του αλλά και την ίδια την υπόσταση του...

Πηγή : http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: