Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΠΟΙΟΙ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ;

Πηγή: HeLLeNiCReVeNgE

Ακούμε από όλα τα ΜΜΕ που όλα ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ και με υπερβάλλοντα ΖΗΛΟ κάποια από αυτά όπως και δημοσιογράφοι στυλ Βερύκιου να αβαντάρουν με τον λόγο τους τους κουκουλοφόρους εγκληματίες μιλώντας για οικονομική κρίση .σπεκουλάροντας και καπηλευόμενοι τη δολοφονία του 15χρονου.


Σκυλεύουν την μνήμη του προσπαθώντας να πείσουν ότι αυτό το άνευ προηγουμένου ΕΓΚΛΗΜΑ που συμβαίνει τώρα είναι φυσικό επακόλουθο. Δεν αναφέρουν καν ότι η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται εδώ και χρόνια τώρα ακόμα και την εβδομάδα που προηγήθηκε του χαμού του νεαρού.

Ομολόγησαν ευτυχώς ελάχιστοι δημοσιογράφοι ότι ο αριθμός των ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ δεν είναι δυνατόν να μπορεί να πραγματοποιεί την εγκληματική του δράση χωρίς την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΗΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ θα προσθέσουμε εμείς που δεν χάνει ευκαιρία να συστρατεύεται με τους κουκουλοφόρους σε κάθε ευκαιρία. Οι ίδιοι άλλωστε το είχαν ομολογήσει κάποια δεδομένη στιγμή και ΕΥΤΥΧΩΣ το είχαμε καταγράψει.

Όποιος τολμά στα ΜΜΕ να θέσει μία αντίθετη άποψη φιμώνεται, διακόπτεται ή πάνε για διαφημίσεις. Ποια είναι η άλλη φωνή;

Στο ερώτημα -απορία που όλοι κατηγορούν την αστυνομία ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ τολμούν να αντιτάξουν το ερώτημα.

Θέλετε αστυνομία που να επέμβει και να σταματήσει το μπάχαλο ή θα τρέξετε προς υπεράσπιση των εγκληματιών κουκουλοφόρων με την πρώτη προσαγωγή στην ΓΑΔΑ; Διαλέξτε τι θέλετε επιτέλους. Οι προσαγωγές δεν θα γίνουν ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Δεν κάνουμε πάρτυ.

Αυτή η άποψη ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ που έχουν στρογγυλοκαθήσει στην ασφάλεια που τους παρέχει ο σταθμός,τα σπίτια τους δεν απειλούνται στα Λαγονήσια , ούτε και οι καταθέσεις τους στην Ελβετία, μυρηκάζουνκαι νομίζουν ότι βλέπουν παιγνίδι στο playstation και όχι μια ΟΙΚΤΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ!

ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΟΙΝΩΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: