Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Προεκλογικά παιχνίδια του ΛΑΟΣ με τη Μακεδονία μας με σκοπό την παραμονή εντός Βουλής

Δεν μπορεί να αμφιβάλλει κανείς για την πατριωτική στάση αρκετών μελών του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη αν και για κάποιους η πατρίδα είναι απλά μία "φορεσιά" για τη συλλογή ψήφων από συγκεκριμένους χώρους και δεξαμενές ψήφων. Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι ο ΛΑΟΣ έφερε στη βουλή θέματα για τα οποία συνεχίζουν να ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ όλοι οι υπόλοιποι.
Το ερώτημα σήμερα είναι να εντοπίσουμε τις πραγματικές προθέσεις του ΛΑΟΣ.
ΠΟΙΑ είναι λοιπόν η ΠΡΟΘΕΣΗ αυτών που τύπωσαν και μοίρασαν το φυλλάδιο αυτό λίγες μέρες μετά που μιλούσαν για αμέριστη στήριξη της ΝΔ;
Τι άλλαξε μόλις έναν μήνα πρίν από τις ευρωεκλογές;
Ποιος θα κερδίσει από αυτή την περίεργη επίθεση;
Πως μπορεί η θεωρία να απέχει τόσο πολύ από την πράξη;
Ας δούμε μία σειρά γεγονότων ,... όπως αυτά έφτασαν στ'αυτιά μας.
Βγαίνει ο Καρατζαφέρης, μετά από πρόσφατη συνάντηση με τον Καραμανλή αφήνoντας υπονοούμενα για σύμπραξη των δύο κομμάτων ενάντια στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
Κατόπιν βγαίνει ο Καραμανλής στη Βουλή , σχεδόν έξω φρενών , και δίνει τέλος στα περί συνεργασίας φτύνοντας κυριολεκτικά τον ΛΑΟΣ και τις αλλεπάλληλες και ΑΠΡΟΚΛΗΤΕΣ προτάσεις "στήριξης" από πλευράς Καρατζαφέρη.
Από τις προηγούμενες εκλογές πολύ κόσμος μιλούσε για συνεργασία , κάτω από το τραπέζι, μεταξύ του ΛΑΟΣ με το ΠΑΣΟΚ και του Παπαθεμελή με τη ΝΔ.
Βιβλιοπώλης του χώρου του ΛΑΟΣ μαθαίνουμε ότι τυπώνει τα βιβλία του στα ... Σκόπια (!) διότι εκεί οι τιμές στο χαρτί είναι οι μισές από αυτές που ισχύουν στην Ελλάδα. Και τώρα έρχεται το φυλλάδιο σε μέγεθος Α4 που μοιράστηκε σε πόλεις της Μακεδονίας πριν από λίγες ώρες.
Εκμεταλλευόμενοι την πατριωτική ευαισθησία των Μακεδόνων ψηφοφόρων κάποιοι από το ΛΑΟΣ σχεδίασαν, τύπωσαν και μοίρασαν το παραπάνω φυλλάδιο με ΜΟΝΑΔΙΚΟ προφανή σκοπό τη ζημίωση της Νέας Δημοκρατίας...μόλις μία μέρα μετά από τις δηλώσεις στήριξης του ΛΑΟΣ προς τη ΝΔ. Βέβαια στα λόγια όλα είναι όλα πιο εύκολα. Πως γίνεται όμως ξαφνικά ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που ακούν τ'αυτιά μας;
Έχουμε περιέργως ένα εγχείρημα το οποίο ΔΕΝ αποσκοπεί στη συλλογή ψήφων για το ΛΑΟΣ αλλά στην γενικότερη πολιτική ζημίωση της ΝΔ...και τη αναπόφευγκτη και προφανή διαρροή ψήφων προς το ... ΠΑΣΟΚ ! Ο Έλληνας είναι εγκλωβισμένος μεταξύ δύο κεντρώων κομμάτων και αν τα πραγματικά ποσοστά του ΛΑΟΣ είναι αυτά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις τότε είναι φανερό ότι το κόμμα αυτό δεν έχει κανένα μέλλον στην πολιτική. Φαίνεται να πραγματοποιήθηκαν τεράστιες μετακινήσεις ψηφοφόρων, δημιουργήθηκε ένας μεγάλος όγκος απογοητευμένων κι αναποφάσιστων Ελλήνων αλλά τα ποσοστά του ΛΑΟΣ παραμένουν σταθερά χαμηλά χωρίς προοπτική να κερδίσουν προς τα πάνω.
Το ΠΑΣΟΚ είναι ΓΝΩΣΤΟ για τη συναλλαγή του με τους φιλοσκοπιανούς της Μακεδονίας και τους φιλότουρκους της Θράκης και σίγουρα ενδεχόμενη νίκη του στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις θα αποτελέσει ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ για τα εθνικά μας θέματα.
Σχετικά με το φυλλάδιο , θα καταλαβαίναμε τις προθέσεις του ΛΑΟΣ εάν επέλεγε να διαφημίσει τους ειλικρινείς αγώνες για τη Μακεδονία κάποιων στελεχών του κάτι όμως που ΔΕΝ έγινε. Κι έτσι αφού δεν υπέκυψε η ΝΔ στην πίεση για συνεργασία με το ΛΑΟΣ, αλλάζει το τροπάρι, αλλάζει το κρεβάτι και ξαπλώνουμε με τον επόμενο νικητή των εκλογών για να πετύχουμε τα κατάλληλα ανταλλάγματα.
ΑΣΧΕΤΑ όμως από τις πραγματικές επιδιώξεις των πολιτικάντηδων ως περιφρονημένοι Μακεδόνες θα θέλαμε πολύ περισσότερο:
να μάθαινε ο κόσμος την προδοσία της Μακεδονίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.
θα θέλαμε να μάθει ο κόσμος ΤΙ ρόλο παίζει στο ΠΑΣΟΚ ένας ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ πισωγλέντης, υπάλληλος ιδρύματος Soros, πρώην ιδιοκτήτης club , γνώστης των περί χαπιών ecstasy, όπως ο Βαλλιανάτος και για ΠΟΙΟΝ λόγο ο Παπανδρέου τον ήθελε στο πλάϊ του ως σύμβουλο επικοινωνίας!!!.
Θα θέλαμε να μάθει ο κόσμος για τις συναλλαγές και τη στήριξη που έδωσαν οι φιλοσκοπιανοί στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Μακεδονία.
Παρόλα αυτά το κόμμα του ΛΑΟΣ μπαίνει σε μία ΔΑΠΑΝΗΡΗ διαδικασία δυσφήμισης, με σκοπό να ζημιώσει αποκλειστικά τη Νέα Δημοκρατία, αφήνοντας ΣΚΟΠΙΜΑ στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ... το ΠΑΣΟΚ, του οποίου τα στελέχη καταχειροκρότησαν τον Βαλλιανάτο που μίλησε για "Μακεδονική" μειονότητα στο συνέδριο του κόμματος. Μιλάμε για το ΠΑΣΟΚ με ηγέτες όπως ο Σημίτης και ο Geoffry Παπανδρέου που ΣΥΝΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ κανονικά με τους φιλοσκοπιανούς πράκτορες της Μακεδονίας , στηρίζοντας κι εντάσσοντας τους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ αυτούς στα πράσινα ψηφοδέλτια της Βόρειας Ελλάδας.





Στο απυρόβλητο και ο ο ξεπουλημένος ΣΥΡΙΖΑ που ΗΔΗ αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία .
Και παρά αυτά τα καραμπινάτα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ σκάνδαλα , από το ΛΑΟΣ αποφασίζουν να επιτεθούν άτακτα ενάντια στη ΝΔ με επιχείρημα τη γνωστή υπόθεσης της έκθεσης για τα Σκόπια στην Ευρωπαϊκή Ένωση που ψήφισε και η ΝΔ το έτος 2006! . Το κείμενο στο φυλλάδιο είναι ελαφρώς διαφοροποιημένο και ΠΙΟ εξοργιστικό από αυτό εδώ κάτω.
(Σημείωση: Στο κείμενο δεν εκδηλώνεται κάποια δέσμευση ή υποχρέωση αλλά διατυπώνεται η άποψη (που δεν αποτελεί δέσμευση) ότι το ζήτημα του ονόματος δεν αποτελεί εμπόδιο στην περεταίρω ενσωμάτωσή της στο ευρωπαϊκό πλαίσιο. Το κείμενο και πάλι ΔΕΝ αναφέρεται ρητά στην ένταξη της FYROM στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά μιλάει γενικόλογα για περεταίρω ενσωμάτωση στο ευρωπαϊκό πλαίσιο που ως όρος επίσης ΔΕΝ είναι ταυτόσημο με την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία αποτελεί συγκεκριμένο θεσμό με συγκεκριμένο όνομα. Το κείμενο φαίνεται να παραχωρεί αλλά νομικά δεν φαίνεται να έχει ΚΑΜΙΑ δεσμευτική αξία για την ένταξη της FYROM στην Ε.Ε) .
Μέχρι πριν από 3 μέρες ο ΛΑΟΣ δήλωνε ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξη στη ΝΔ και ξαφνικά θυμήθηκε το ατόπημα του 2006 προκειμένου να επιτεθεί στο κόμμα που ήθελε να συνεισφέρει. Εδώ και καιρό, ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ και θεωρητικά πάντα, από τον ΛΑΟΣ στήριζαν περιέργως τη ΝΔ, ΧΩΡΙΣ να τους το ζητήσουν ποτέ (!) και τώρα που έρχονται οι κάλπες ... ξαφνικά προχωρούν σε ΕΜΠΡΑΚΤΑ και ύπουλα χτυπήματα κατά της Νέας Δημοκρατίας. Στην θεωρία δήθεν στήριγμα και στην πράξη ... οι χειρότεροι εχθροί της ΝΔ καθώς μία τέτοια ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ κίνηση που να αφορά εθνικό θέμα δεν έπεσε στην αντίληψή μας κατά το παρελθόν .
Δεν σημαίνει φυσικά ότι θα δώσουμε ποτέ άφεση αμαρτιών για τα ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ πολιτική διαφόρων στελεχών και ηγετών της.
Η δυστυχία μας είναι ότι πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ της Ντόρας Bush και του ζεύγους Παπανδρέου-Βαλλιανάτου.
Όμως το ζητούμενο είναι η ΠΡΟΘΕΣΗ αυτής της επιθετικής κίνησης. Και τα ερωτήματα είναι τα παρακάτω:
Εφόσον οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να προηγείται, μήπως απλά ο ΛΑΟΣ προσπαθεί να υφαρπάξει κομμάτια από το κουφάρι της Νέας Δημοκρατίας ενώ μέχρι τώρα ικέτευε για δήθεν συνεργασία;
Ή μήπως ενόψει εκλογών, με αυτή την φιλοΠασοκική κίνηση επιχειρείται από το ΛΑΟΣ η υπόγεια συνεργασία με τον Γιωργάκη με τελικό σκοπό τα στελέχη του ΛΑΟΣ να έχουν κάποιο μερίδιο τηλεοπτικού χρόνου στα ΜΜΕ που ελέγχονται από τους πράσινους νταβατζήδες;
Ξέρουμε ότι η τηλεόραση διευκολύνει ιδιαίτερα την εκλογή των πολιτικών και ο μόνος τρόπος να βρεθεί κανείς στα πάνελ των εκπομπών είναι να ... ΒΟΛΕΥΕΙ τις επιδιώξεις του εκάστοτε καναλάρχη. Κι επειδή ο Γιωργάκης υποσχέθηκε ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ στους νταβατζήδες ...αυτοί με τη σειρά τους δεν σταματούν την ομοβροντία πυρών κατά Καραμανλή αφήνοντας σκόπιμα στο απυρόβλητο τη Ντόρα.
Κι έτσι αυτό που θα ζήσουμε στο εξής ... είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ κόντρες μεταξύ βουλευτών ΛΑΟΣ και ΝΔ με σκοπό να βγεί κερδισμένο ... το ΠΑΣΟΚ. Και ήδη οι αντιπαραθέσεις μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ είναι πολύ πιο σφοδρές από αυτές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ. Είναι οι συνέπεις μίας ΑΝΕΠΙΤΥΧΟΥΣ συναλλαγής για τη μάσα και την εξουσία που θα την πληρώσουμε ως Έλληνες και ως Μακεδόνες.
Καθαρά για τα συμφέροντα της Μακεδονίας μας ... αναζητούμε να μας συμβεί ... το μικρότερο κακό ... διότι δυστυχώς έχουμε να επιλέξουμε ... μεταξύ αθλίων! Μεταξύ των πρωταθλητών της αθλιότητας του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ , προτιμούμε τους λιγότερο άθλιους της ΝΔ. ΔΕΝ ξεχνάμε βέβαια τους αγώνες του παπανδρεϊκού Μάρκου Μπόλαρη από το ΠΑΣΟΚ αλλά και ΔΕΝ συγχωρούμε σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση τις ΥΠΟΥΛΕΣ ψηφοθηρικές εξυπνάδες του Γιωργάκη Παπανδρέου με ΟΛΟΥΣ τους γενίτσαρους της Ελλάδας , με Ουράνια Τόξα και Βαλλιανάτους. Όπου έχει παρουσία το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ στην Ελλάδα ... υπάρχει κρατική ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ με πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚΟΥ πολιτικάντη (Βουλευτή ή Δημάρχου).
Ενός ΠΑΣΟΚ που επί Ανδρέα εφήρμοσε οικονομικό εμπάργκο στους Σκοπιανούς και που επί Σημίτη και Γιωργάκη βρέθηκε να χρηματοδοτεί γενναιόδωρα όλους τους γενίτσαρους.
Το ΠΑΣΟΚ μεθοδευμένα καταφέρνει να προωθεί στη Βουλή τους χειρότερους και ΠΙΟ ανθέλληνες εκπροσώπους των μειονοτήτων...προκειμένου να εξασφαλίσει την ανεξέλεγκτη πρόσβαση στα κρατικά ταμεία που περιέχουν τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ χρήματα.
Και τώρα ... ΠΟΙΟΣ;
Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι μία επιλογή. Ηγούνται της κίνησης ο κ.Παπαθεμελής και ο κ.Ζουράρις οι οποίοι είχαν συναντηθεί και στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. Είναι και οι δύο γνωστοί για τους αγώνες τους και τις δημοκρατικές τους πεποιθήσεις αλλά κυρίως για τον πατριωτισμό τους. Το βασικότερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι ... ζουν, κατάγονται και ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τη Μακεδονία και ΔΕΝ ενημερώνονται γι'αυτή από τους πράκτορες των ΜΜΕ και τους πληρωμένους υπαλλήλους του State Department και του Soros. Η κίνηση Ζουράρι-Παπαθεμελή χαρακτηρίστηκε "ΒΙΑΣΤΙΚΗ" από μερικούς καθώς ένα κακό αποτέλεσμα στις εκλογές μπορεί να δώσει ένα είδους επιχείρημα στους φιλοσκοπιανούς αλλά υπάρχει και η άποψη ότι επιτέλους ΠΡΕΠΕΙ να γίνει μία αρχή και η συμμετοχή στις ευρωεκλογές θα βοηθήσει κατά κάποιον τρόπο στη ενημέρωση του κόσμου για την ύπαρξη του νέου αυτού κόμματος. Πληροφορίες σχετικά με το Μακεδονικό Μέτωπο ΕΔΩ
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αμερικανόφιλοι νταβατζήδες των ΜΜΕ κατάφεραν να δώσουν υπόσταση σ'ένα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΜΜΑ, παρακλάδι του ΣΥΡΙΖΑ, τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ... εμφανίζοντας το συνεχώς στις ΣΤΗΜΜΕΝΕΣ δημοσκοπήσεις που παίζουν σε ώρες υψηλής τηλεθέασης. Παρά την ΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΗ παρουσία του στην Ελληνική επικράτεια μέσα από ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΕΣ τοπικές οργανώσεις σε μερικές πόλεις, τα ΜΜΕ κατάφεραν να το περάσουν στις συνειδήσεις μας ως κόμμα με εξασφαλισμένη είσοδο στη βουλή. Για τις σχέσεις των Οικολόγων Πράσινων με ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ και Αντι-Σέρβους διαβάστε το εξαιρετικό θέμα από το Hellenic Revenge. Όπως καταλαβαίνεται ο πράσινος καμουφλάρισμένος ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύεται τις οικολογικές ανησυχίες του κόσμου για να ενδυναμώσει με ψήφους τους ΙΔΙΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ και τους ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η οικολογία είναι απλό ΠΡΟΣΧΗΜΑ ενώ ο πραγματικός τους σκοπός ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ με τους σχεδιασμούς του CFR και του SOROS.
Τι θα ψηφίσει λοιπόν ένας μέσος , απογοητευμένος απ'όλους, Έλληνας πατριώτης που θα ήθελε να παραδώσει στα παιδιά τους μία ανεξάρτητη χώρα για την οποία να ΜΗΝ ντρέπεται;

Πηγή: macedonia-greece.blogspot.com

***

Ωραίος ο ΛΑ.Ο.Σ.! Έβαλε πρώτη την Τζαβέλα, την αντιπρόεδρο του ιδρύματος ...Κόκκαλη !

Δεν υπάρχουν σχόλια: