Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Η ΑΝΟΗΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ...ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΠΕΡΙ …ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Τον άκουσα μια φορά στην τηλεμαχία προχθές τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μιλάει για το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό, τον άκουσα ακόμη μια φορά να διευκρινίζει ότι εννοούσε το δικαίωμα στον ατομικό προσδιορισμό και όχι τον …συλλογικό και αναρωτήθηκα : ή εγώ δεν καταλαβαίνω καλά τα ελληνικά ή κάποιος προσπαθεί να με κοροϊδέψει!
Δηλαδή δέχεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ότι μπορεί να πει ένας μουσουλμάνος μόνος του ότι αυτοπροσδιορίζεται ως Τούρκος, μπορεί να πει ο κάθε Βοσκόπουλος ότι είναι ‘Μακεδόνας’, αλλά δεν μπορούν να το πουν ….πολλοί μαζί;
Να το θέσω αλλιώς τώρα το θέμα: ο Χίτλερ συνειδητοποίησε ξαφνικά μια μέρα, ότι ανήκει στην…Άρια φυλή. Αυτοπροσδιορίστηκε λοιπόν –σύμφωνα με την άποψη του κύριο Παπανδρέου - ως …ο πρώτος των πρώτων ανθρώπων, ο… ξανθός με τα γαλάζια μάτια και μετά έπεισε και άλλους… αθώους Γερμανούς πολίτες ότι και εκείνοι ανήκουν στην Άρια φυλή, τους έντυσε τη στολή των ΝΑΖΙ και βρεθήκαμε μετά από λίγα χρόνια με αιματοκυλισμένο ολόκληρο τον κόσμο και….με 6.500.000 Εβραίους λιγότερους!
Και όλα αυτά, επειδή οι πολιτικοί της Ευρώπης- βλέπε Τσάμπερλέιν- πείστηκαν ότι είχε δικαίωμα στον …αυτοπροσδιορισμό του ως Άριου και ότι μπορεί βρε αδελφέ να κάνει και κάποιες προσαρτήσεις ανενόχλητος στην αρχή ….
Τώρα να το δούμε και από την …χαλαρή του την πλευρά το ζήτημα: ο Κωστίκας ας ο Κασιμπλή εσκώθεν έναν ημέρα και είπε…Παναίλα οσήμερον είμαι ο Ναπολέων ο Μέγας.
Είχε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ο άνθρωπος, αλλά η Παναίλα η γυναίκα του, σε λίγες ημέρες τον έκλεισε στο Ψυχιατρείο της Σταυρούπολης!
Στην ίδια λογική του Χίτλερ ή του Κωστίκα, εντάσσεται και η εδώ και 70 χρόνια πλύση εγκεφάλου που δέχονται από το κομμουνιστικό γιουγκοσλαβικό εκπαιδευτικό σύστημα, οι περισσότεροι σλάβοι κάτοικοι των Σκοπίων, με σκοπό να χάσουν τη Βουλγαρόφωνη καταγωγή τους και να γίνουν…απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!!
Δηλαδή αγαπητέ πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ, αν το φασισταριό ο Γκρουέφσκι τους πείσει σε λίγα χρόνια, ότι είναι γνήσιοι απόγονοι του Βουκεφάλα και αυτοπροσδιορίζονται ως… ‘τα τρελά άλογα’, εμείς θα τους αναγνωρίσουμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ή θα τους στείλουμε για βοήθεια τους καλύτερους ψυχιάτρους της χώρας μας;
Για να …αυτοπροσδιοριστώ δηλαδή και εγώ κάποτε πρόεδρε!
Δεν αφήνεις λοιπόν κατά μέρος, αυτό το αμερικάνικο καλαμπουράκι και να ψάξεις να βρεις εκείνη την ΤΕΡΑΣΤΙΑ λέξη που έβαζε κάποτε ο πατέρας σου μπροστά από το ΠΑΣΟΚ και σήμερα την έχετε κάνει μαζί με τον Σημίτη….λεξούλα;

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, αν θυμάμαι καλά, το έλεγε κάποτε ο Αντρέας!


Πηγή: vroutos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: