Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Γεράκι του Αιγαίου: Για ένα «Ελληνικό Άλμα στο Μέλλον»…


Αναζητώντας Αυτόν που θα το εμπνεύσει…

…Κι Αυτούς που θα μπορέσουν να το επιτύχουν…

Η Τουρκία ήδη προφανώς εργάζεται εδώ και δεκαετίες πάνω στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων.

Χωρίς να περιμένει την ανάπτυξη σε πρώτη φάση πυρηνικών εργοστασίων.

Από πού προκύπτει τούτο το συμπέρασμα;

Μα από το ότι δεκαετίες τώρα το παρακράτος της επιδίδεται στο παράνομο εμπόριο ραδιενεργών υλικών κι από τις πρόσφατες σοβαρές αποκαλύψεις περί Τουρκικής πυρηνικής κατασκοπείας στις ΗΠΑ.

Θέλει και δεύτερη σκέψη για το που αποσκοπεί αυτή της η επιμονή;

Εάν τώρα είναι επικίνδυνη, τότε άραγε πως θα κλιμακωθεί η επικινδυνότητά της;

Εάν τώρα μας επιτίθεται ξεδιάντροπα και ασφυκτικά με χίλιες δυο ασύμμετρες μεθόδους (παραβιάσεις Αιγαίου, λαθρομετανάστευση, δασικές πυρκαιές, υποδαύλιση αλυτρωτισμών και ταραχών σε Θράκη, Αλβανία, Σκόπια, Κρήτη, Κέρκυρα, casus belli, αμφισβήτηση ΑΟΖ, έρευνα και διάσωση, συνεχή δέσμευση Αιγαίου, προπαγάνδα, επίθεση πρακτόρων της ενάντια σε ανθρώπινους στόχους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Έλληνες και ξένους, πχ Θεόφ. Γεωργιάδη και Οτσαλάν), προβοκάτσιες, ανθελληνικά δημοσιεύματα στον Διεθνή Τύπο, πρόσφατη διακοπή παροχής φυσικού αερίου, κλπ κλπ) ΤΟΤΕ άραγε τι θα είναι ικανή να πράξει εναντίον μας;

Δεδομένης της αναμενόμενης κλιμάκωσης μιας «αντίστοιχης πίεσης» και από Βορράν, η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να μετατραπεί σε μια «Στρατιωτική Κοινωνία» εγκαταλείποντας την μεταπολιτευτική της τεμπέλικη ραστώνη προκειμένου να αντεπεξέλθει στους πολέμους του κοντινού μέλλοντός της.

Τους πόλεμους της ιστορίας της τους διεξήγαγαν πρόγονοι ετοιμοπόλεμοι. Ψημένοι από τη σκληρή ζωή και τους συνεχείς πολέμους. Πολίτες και στρατιωτικοί.

Τώρα, ποιος από αυτούς είναι άραγε εξίσου σκληραγωγημένος;

Κανείς.

Με κάποιους τρόπους λοιπόν Λαός και Στρατός θα πρέπει να «επανασκληραγωγηθούν»...

Οι δύο μεγάλες πληγές της Ελλάδας στις οποίες οφείλεται η χρόνια κακοδαιμονία της είναι δύο :

Ένας «Θηριώδης γιγάντιος Δημόσιος Τομέας» (που απαιτεί το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού του Κράτους για να τραφεί και να συντηρηθεί) και ένα τερατωδώς ανεπτυγμένο πολυδαίδαλο σύστημα «Διαπλοκής και Μίζας» ανάμεσα στην «Λερναία Ύδρα του Δημοσίου» και στους Ιδιώτες με ενδιάμεσους αντζέντηδες τους Πολιτικούς.

Αυτό το «Αντεθνικό Εγκληματικό Πλέγμα άνομων συμφερόντων» είναι που απορροφά όλους τους πόρους της χώρας καταδικάζοντάς την στην υπανάπτυξη και στον μόνιμο κίνδυνο της χρεωκοπίας και της απόλυτης Εθνικής καταστροφής.

Μιας καταστροφής που αναπόφευκτα – εάν επιτραπεί να συμβεί – θα οδηγήσει και στην ουσιαστική εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους μέσω της εθνοτικής αλλοίωσης και του διαμελισμού του.

Η χώρα πρέπει να κάνει ένα «Άλμα στο μέλλον». Δεν έχει πλέον περιθώρια «βήμα προς βήμα ανάπτυξης και σταδιακών προσαρμογών».

Αυτά τα περιθώρια τα διασπάθισαν, τα εξάντλησαν και τα ξόδεψαν οι παραπάνω «Εγκληματίες».

Τώρα η Ελλάδα χρειάζεται ταχύτατο δημοσιονομικό εξορθολογισμό και εξυγίανση, ανάπτυξη και Καίρια ενίσχυση της Εθνικής της Ασφάλειας.

Που θα βρεθούν οι πόροι;

Κατ’ αρχήν από τον δραστικό περιορισμό του Δημόσιου Τομέα. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα των 10 εκ κατοίκων να έχει 1,5 εκ δημόσιους υπαλλήλους – τη στιγμή που η Βρετανία με τον επταπλάσιο πληθυσμό διαθέτει το πολύ 100,000. Το κόστος αυτό είναι ένα βαρίδι για την Ελληνική κοινωνία που πρέπει να «κοπεί» πάραυτα.

Το δεύτερο βαρίδι είναι φυσικά η «Διαπλοκή και οι Μίζες».

Που κι αυτό πρέπει να «κοπεί» πάραυτα.

Φυσικά, όποιος τολμήσει να αγγίξει κάτι από αυτά τα δύο, αμέσως «καταρρίπτεται» εν μια νυχτί σ’ αυτό το κράτος.

Συνεπώς, απαιτείται το «κατάλληλο είδος κυβέρνησης».

Για να αντεπεξέλθει η Ελλάδα στην δριμεία Τουρκική Στρατιωτική πίεση (και σύντομα και στην από Βορρά) χρειάζεται να ενισχύσει σοβαρά την Στρατιωτική της ισχύ.

Απαιτείται αλματώδης αύξηση εξοπλισμών. Ποσοτική και ποιοτική.

Όπως και της εγχώριας έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής αμυντικής τεχνολογίας.

Απαιτείται σοβαρή αύξηση ανθρώπινου δυναμικού του Στρατεύματος.

Κληρωτών και Επαγγελματιών.

Απαιτείται Ισραηλοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων. Ακόμη και Θητεία γυναικών.

Στρατιωτική εκπαίδευση στα σχολεία.

Σοβαρή Οργάνωση μιας Παλλαϊκής Άμυνας και μιας εκτεταμένης Εθνοφυλακής.

Όπως και των Δυνάμεων Ασφαλείας. Πιθανότατα και ίδρυση ενός «ενδιάμεσου Σώματος» τύπου Στρατοχωροφυλακής που θα μπορεί να ενισχύει τόσο τις Δυνάμεις Ασφαλείας όσο και το Στράτευμα.

Απαιτείται ανάπτυξη Ελληνικού Πυρηνικού Οπλοστασίου εξισορροπητικά προς τους αντίστοιχους «γειτονικούς σχεδιασμούς».

Δραστική στροφή των ελληνικών εξοπλισμών προς τη Ρωσία και απομάκρυνση από αυτούς που ως Σύμμαχο βλέπουν μόνον τους εχθρούς της Ελλάδας πλήττοντάς την διαρκώς και περισσότερο.

Ανάπτυξη εκτεταμένου πυραυλικού – βαλλιστικού συστήματος εξισορροπιστικά προς το αντίστοιχο Τουρκικό.

Ανάπτυξη Ρωσικών και Κινεζικών Αεροναυτικών βάσεων σε Βόρειο και Νότιο Αιγαίο (πχ Θράκη, Καστελόριζο, Κρήτη).

Ανανέωση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου και σοβαρή ενίσχυση της ΕΛΔΥΚ σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμούς.

Η Κύπρος να μην απωλέσει την Εθνική Φρουρά της. Αντιθέτως, να την ενισχύσει.

Δραστική αποκέντρωση της Αττικοβοιωτίας από υπηρεσίες, πολίτες και βιομηχανίες ώστε να πάψει το 50% της Ελλάδας να αποτελεί «συγκεντρωμένο εύκολο στόχο» για μια καίρια Τουρκική επίθεση.

Απέλαση των λαθρομεταναστών. Χτύπημα των κυκλωμάτων στην «πηγή» - δηλαδή, στο Τουρκικό έδαφος.

Ενίσχυση του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Τουρκικών Μειονοτήτων και ιδίως του Κουρδικού.

Επέκταση στα 12 ν.μ.

Ενεργοποίηση επιτέλους των S-300, αναβάθμιση, ενίσχυση και ανάπτυξή τους σε όλη την ελληνική επικράτεια, όπως και στην Κύπρο. Ιδιαίτερη ενίσχυση του πυραυλικού δυναμικού της Θράκης με στόχευση σε Ανατολική Θράκη – Κων/πολη ως διαρκή απειλή σε περίπτωση που τολμήσει να πλήξει τα αντίστοιχα δικά μας μεγάλα αστικά κέντρα.

Δραστική αύξηση Ελληνικού πληθυσμού μέσω σοβαρής επιδότησης της υπεργεννητικότητας.

Ενδυνάμωση της Εσωτερικής Εθνικής Ασφάλειας μέσω απόλυτης πάταξης της εγκληματικότητας.

Όλα τα παραπάνω θα απαιτήσουν ιδιαίτερα αποφασιστική και «ισχυρή κυβέρνηση» καθώς φυσικά και ιδιαίτερα υψηλούς πόρους.

Και η φορολογική αφαίμαξη δεν είναι δυνατόν να αποδώσει άλλο.

Πόσο μάλλον να χρηματοδοτήσει αυτό το «ποιοτικό Ελληνικό Άλμα Εθνικής Ασφάλειας».

Οι έξτρα αυτοί πόροι έχουν σχέση με την «Ενέργεια» και βρίσκονται στο βυθό των ελληνικών θαλασσών.

Η Ελλάδα πρέπει σε συνεργασία με την Ρωσία και την Κίνα (και υπό την προστασία των αεροπλανοφόρων τους) να προβεί σε εκτεταμένη (συν)εκμετάλλευση όλων των κοιτασμάτων της.

Εάν αυτό της δημιουργήσει «πιέσεις και εξωθήσεις» από Αγγλοαμερικανούς και ΝΑΤΟ, θα πρέπει να είναι έτοιμη να τις δεχτεί και να τις αντιμετωπίσει στρεφόμενη ακόμη πιο πολύ προς τις δύο παραπάνω Υπερδυνάμεις.

Η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη και αποφασισμένη να «παίξει σκληρά» επιλέγοντας την «εφόρμηση προς τα εμπρός».

Κι αυτό δεν γίνεται με ετερόδουλες κυβερνήσεις και εθελόδουλους βολεμένους πολιτικούς-κοτζαμπάσηδες του τωρινού Συστήματος.

Απαιτεί μια «άλλη ποιότητα και τύπο κυβερνητών και κυβερνήσεων».

Ας αναρωτηθούμε λοιπόν όλοι οι Πατριώτες αυτού του τόπου «ποιός θα μπορούσε να είναι ο Τύπος αυτής της Κυβέρνησης» και ποιοι οι Κυβερνήτες της.

Από «πού» και «ποιους» θα μπορούσε να προκύψει και τι μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς για να την διευκολύνουμε να βρει τον Εθνοσωτήριο Δρόμο της.

Φυσικά, το «Κομβικό Σημείο» ανέκαθεν στα Κοινωνικά Κινήματα ήταν η στιγμή που «κάποια Ισχυρά Οικονομικά Κέντρα» αποφάσιζαν να τα στηρίξουν.

Έτσι έβρισκε την λύση του το πιο καίριο πρόβλημα στα ζητήματα Οργάνωσης:

Η Χρηματοδότηση.

Αμέσως και χάρη σ’ αυτό επιλύονταν και το δεύτερο:

Η Δημόσια Επικοινωνία.

Ο Δημόσιος Λόγος, η Επικοινωνία το «πέρασμα στην Κοινή Γνώμη» απαιτεί πολλά και ισχυρά ΜΜΕ κι αυτό με τη σειρά του απαιτεί υψηλούς πόρους.

Εάν λοιπόν «Αυτοί που Πρέπει» κατέληξαν ήδη στο «ποια θα ήταν η κατάλληλη κυβέρνηση» για να φέρει εις αίσιον πέρας (με κάθε μέσο) το παραπάνω «Ελληνικό Άλμα/Θαύμα» ας φροντίσουν να βιαστούν, να σταματήσουν τις πολλές φανφαρολογίες και διαβουλεύσεις (καθότι ο Εχθρός είναι ήδη προ των Πυλών) και να λύσουν ΑΜΕΣΑ τα πρώτα και καθοριστικά προβλήματα του κάθε Κινήματος:

1. Να βρουν τα «κατάλληλα πρόσωπα»
2. Να βρουν πάραυτα τους κατάλληλους ισχυρούς χρηματοδότες Πατριώτες που ως νέοι Εθνικοί Ευεργέτες θα πυροδοτήσουν αυτή την «Νέα Φιλική Εταιρεία» για τη Σωτηρία του Ελληνικού Έθνους, και
3. Να στήσουν και να χρηματοδοτήσουν με υψηλούς πόρους το κατάλληλο Δίκτυο Πατριωτικών ΜΜΕ που θα αναλάβει να κάνει (και δη ταχύτατα) συνείδηση στο κοινό την «Κατάσταση Εθνικής Ανάγκης» που βιώνει ο τόπος καθώς και να προωθήσει με υψηλές αξιώσεις και αποτελεσματικότητα την «Αναγκαιότητα ενός Εθνικού Άλματος» στο Μέλλον.

Φυσικά, εδώ θα πρέπει να θυμόμαστε κάποια βασικά στοιχεία:

Εντάξει, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο πληθυσμός μας θέλει πιο αυστηρά μέτρα Εσωτερικής Ασφάλειας.

Είναι όμως έτοιμος για τα παραπάνω μέτρα που ομολογουμένως θα αλλάξουν την Ελληνική πραγματικότητα;

Η αλήθεια είναι πως όσα κεφάλαια και να διαθέσεις, η μάζα όλα θα τα δεχτεί εκτός από το να «ξεβολευτεί» από την ραστώνη της και τα «κεκτημένα» της, ακόμη κι αν τούτα είναι ξεκάθαρα εις βάρος των υπολοίπων.

Επίσης, ποτέ δεν πρόκειται να ανεβάσει στην εξουσία αυτόν που της λέει «…Πιθανόν να σε πάω σε Πόλεμο…».

Παρά μόνον εάν οι Εθνικές Τραγωδίες είναι τόσο έντονες που ο πόνος και η οργή την κάνουν να φερθεί ως «λυσσασμένη μάζα» που ζητάει αίμα κι εκδίκηση πέραν κάθε λογικής δεύτερης σκέψης.

Αλλά ακόμη και τότε, αντί για την επιθετική ορμή, ίσως κυριαρχήσει ο «φόβος» για μεγαλύτερα δεινά. Θα κάνει έτσι πίσω και τότε θα υποστεί την Ολική Καταστροφή.

Όχι. Σκοπός είναι να γίνει ότι είναι να γίνει προτού ζήσει αυτή η χώρα την «Μεγάλη Καταστροφή».

Όσο ακόμη έχει δυνάμεις να μεταστρέψει την Καταστροφική της πορεία.

Θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε πως τίποτα δεν μένει πάντα ίδιο. Τα πάντα ρει.

Έτσι και η Ευρωατλαντική Ένωση. Δεν έχει ζήσει ποτέ ένα πόλεμο στο «εσωτερικό» της. Τι θα κάνει άραγε εάν κι εφόσον ξεσπάσει;

Οι ενδείξεις δείχνουν πως θα πάρει το μέρος της Τουρκίας.

Τότε όμως, γιατί «έτρεμαν» όλοι επί δεκαετίες βλέποντας Ελλάδα – Τουρκία ούτε καν να χαιρετίζονται στα διαβούλια του ΝΑΤΟ;

Τι ήταν αυτό που τους ανησυχούσε;

Μα φυσικά, το ότι θα αναγκαζόντουσαν να πάρουν ξεκάθαρη θέση υπέρ του ενός ή του άλλου, οπότε ο ένας από τους δύο θα αναγκάζονταν να βγει εκτός ΝΑΤΟ και φυσικά….να βρεθεί στις αγκαλιές του «αντίπαλου Ρωσικού δέους».

Ε, λοιπόν, εφόσον αυτός ο φόβος δεν έφυγε ακόμη από το ΝΑΤΟ ας τον ταΐσουμε επιτέλους.

Ας τους φέρουμε προ των ευθυνών τους.

Ας επεκτείνουμε στα 12νμ κι ας αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχτούν.

Θα συνειδητοποιήσουν έτσι οι κύριοι σύμμαχοί μας πως με μαθηματική ακρίβεια σε λίγο θα χάσουν έναν από τους δύο σύμμαχους.

Ρωσία και Κίνα θα λάβουν το μήνυμα και θα πάρουν θέσεις «υποδοχής».

Είτε έλθει το ΝΑΤΟ με το μέρος μας είτε εναντίον μας, επιτέλους θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Μήπως λοιπόν, θα πρέπει να θυμόμαστε εδώ τον Θεμιστοκλή και το «πώς έπεισε» τους υπόλοιπους Συμμάχους Στρατηγούς να πολεμήσουν στα Στενά της Σαλαμίνας ενάντια στον Περσικό Στόλο αντί να φύγουν όπως ήθελαν αυτοί;


Σταματήστε τις ατέλειωτες «φανφαρολογίες» κύριοι και δράστε επιτέλους.

Της Δράσης υποτίθεται πως είστε και όχι των ατέρμονων Λόγων.

Ειδάλλως, δεν σας πρέπει κάτι τέτοιο αφού μάλλον είστε ίδιοι κι όμοιοι των τωρινών κατεργαρέων.

Αναμεράτε, καθίστε στην άκρη και ανοίξτε το Δρόμο σε άλλους που «νοιώθετε» πως είναι άξιοι να «τραβήξουν κουπί» ως Μπροστάρηδες.

Γεράκι του Αιγαίου

Πηγή: egersis

Δεν υπάρχουν σχόλια: