Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

"ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974" ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ


Είναι πρόδηλο και φυσικά επιβεβαιώθηκε ότι ο μετά κόπου φέρων τέτοια ψυχή, όχι μόνο δεν πολέμησε το 1974 στην Κύπρο, αλλά αμφιβάλλω αν πήγε και στρατιώτης.Μάλλον ανήκει στην κατηγορία των δειλών, ριψάσπιδων, άθεων και απάτριδων, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια μαζί με τους ομοφυλόφιλους θεωρούνται και είναι προστατευόμενο και βέβαια προβαλλόμενο είδος από μεγάλη μερίδα πολιτικών και δημοσιογράφων, αναλόγων φυσικά προσόντων.

Αθήνα, 4η Ιουλίου 2009.

"Β Ε Τ Ε Ρ Α Ν Ο Ι Κ Υ Π Ρ Ο Υ 1 9 7 4"
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

Αναφερόμενος στο βιβλίο «Κόκκινο στην Πράσινη Γραμμή» του Βασίλη Γκουρογιάννη και με αφορμή τα σχόλια του δημοσιογράφου Θόδωρου Χατζηγώγου στο προηγούμενο φύλλο του «στόχου», θέλω κατ’ αρχήν να εκφράσω τη λύπη μου γι' αυτήν τη δυστυχισμένη ψυχή του « συγγραφέα»; ή κατ'εντολήν γραφέα; ή απλού υπογραφέα; αυτού του λιβελογραφήματος...

Είναι προφανές από τις πρώτες κιόλας γλοιώδεις γραμμές ότι αυτή η γεμάτη φόβο και τρόμο ψυχή, προσπαθεί εναγωνίως να κρυφτεί πίσω από προσεγμένες αοριστίες, αυθαίρετες ονοματοδοσίες στρατιωτών-μαχητών, που έτσι όπως αναφέρονται ποτέ δεν υπήρξαν και άλλα τρυκ.

Είναι πρόδηλο και φυσικά επιβεβαιώθηκε ότι ο μετά κόπου φέρων τέτοια ψυχή, όχι μόνο δεν πολέμησε το 1974 στην Κύπρο, αλλά αμφιβάλλω αν πήγε και στρατιώτης.

Μάλλον ανήκει στην κατηγορία των δειλών, ριψάσπιδων, άθεων και απάτριδων, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια μαζί με τους ομοφυλόφιλους θεωρούνται και είναι προστατευόμενο και βέβαια προβαλλόμενο είδος από μεγάλη μερίδα πολιτικών και δημοσιογράφων, αναλόγων φυσικά προσόντων.

Λυπάμαι πραγματικά αυτόν τον άνθρωπο; που αδυνατώντας ν'αντικρύσει άνδρες αληθινούς που υπερασπίστηκαν βωμούς και εστίες θυσιάζοντας πρόθυμα την ζωή τους, καταφεύγει σ'αυτό το βρώμικο παιχνίδι και για λίγα ψίχουλα και λίγη προβολή ξεπουλάει τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας.

Κρυμμένος πίσω από τα τείχη που υψώνουν γύρω του οι εντολείς-προστάτες-χρηματοδότες του, ξερνάει τον οχετό που τον πλημμυρίζει.

Προσπαθεί να αποδώσει σε πραγματικούς μαχητές της Ελευθερίας, που ΜΟΝΟ σε ένοπλους βάρβαρους κατακτητές σήκωσαν όπλο και ανάστημα, όλα αυτά που ο ίδιος σίγουρα φαντασιώνεται ότι θα έκανε σε άοπλους και ανυπεράσπιστους αμάχους και γυναικόπαιδα, αν του δινόταν ποτέ η ευκαιρία.

Με λίγα λόγια και επί της ουσίας. Κυκλοφορεί σε εφημερίδες και κανάλια και προβάλλει ένα «βιβλίο» που υποτίθεται ότι δίνει πληροφορίες και αποκαλύπτει μυστικά για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα , αλλά ξέροντας πως ό,τι γράφει είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΨΕΥΔΕΣ, το τιτλοφορεί ως μυθιστόρημα για να αποφύγει νομικές συνέπειες.

Δεν αναφέρει ποτέ και πουθενά ( ούτε στο βιβλίο, ούτε στα ΜΜΕ) πότε υπηρέτησε, σε ποιο Όπλο, σε ποια Μονάδα, σε ποια πόλη, μαζί με ποιους και ΑΝ βρέθηκε στην Κύπρο το 1974, πού πολέμησε και πώς.

Φυσικά, δεν είναι σε θέση να ονομάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ από αυτούς που βαπτίζει « συμπολεμιστές του », οι οποίοι επιβεβαιώνουν δήθεν τα γραφόμενά του και τον συγχαίρουν κι’όλας γι'αυτό.

Επειδή οι πραγματικοί πολεμιστές διαφέρουν από τους κατά φαντασίαν όσο η πραγματική εικόνα από την εικονική πραγματικότητα, και επειδή για όλους εμάς που είχαμε την μεγάλη τιμή να πολεμήσουμε για την Πατρίδα μας, τα νεκρά σώματα των ηρώων συμπολεμιστών μας που έπεσαν ένδοξα στη μάχη είναι ΙΕΡΑ και δεν είναι « τα κοψίδια των καταδρομέων » όπως γράφει στο βιβλίο της η ανθρωπόμορφη ύαινα, προκειμένου να ικανοποιήσει τον ακόρεστο καννιβαλισμό της, ας το μάθουν κι ας το καταλάβουν όλοι:

Άνθρωπος που πολέμησε, που έζησε την κόλαση οποιουδήποτε πολέμου και εν προκειμένω το μακελειό του 1974 στην Κύπρο, ΤΙΜΑΕΙ ΠΑΝΤΑ το αίμα που χύθηκε για την Ελευθερία και ΔΕΝ ΤΟ ΜΟΛΥΝΕΙ ΠΟΤΕ. Κι αν η Πατρίδα το χρειαστεί θα ξαναφωνάξει ΠΑΡΩΝ στο κάλεσμα του Χρέους και της Τιμής.

Αυτά τα ολίγα για να ξέρουν όλοι οι πατριώτες ότι, αυτοί που ονειρεύονται να διαλύσουν το Έθνος μας και να υποδουλώσουν την Πατρίδα μας, ματαιοπονούν. Κι ας βρίσκουν εύκολα διάφορα ελεεινά ανθρωποειδή που θα κάνουν πρόθυμα ό,τι άνομο και βρώμικο τους πουν για λίγες δεκάρες.

Όλοι αυτοί οι άθλιοι, χυδαίοι και χαμερπείς έχουν πάντα το ίδιο όνομα: Εφιάλτης.

«Βετεράνων Κύπρου 1974 Νικόλαος Φ. Αργυρόπουλος
Πρόεδρος

Πηγή: infognomonpolitics

ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 74 ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: