Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Υπέρ των λαθρομεταναστών και το ..."ΠΑΣΟΚ"

Την πλήρη διαφωνία του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες ενέργειες της κυβέρνησης για τη λαθρομετανάστευση εξέφρασε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Καρακλιούμη. Κατηγόρησε δε, την κυβέρνηση για έλλειψη σχεδίου, τονίζοντας ότι οι σπασμωδικές κινήσεις της σε αυτό το ζήτημα εκθέτουν τη χώρα.

"...Η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την έμπρακτη και κυρίως νομικά, δεσμευτική επίδειξη της αλληλεγγύης των Ευρωπαϊκών κρατών...", σημείωσε η Μαρία Καρακλιούμη και υποστήριξε πως οι τελευταίες ενέργειες τις κυβέρνησης έχουν οδηγήσει "...έναν άνθρωπο σε αυτοκτονία, ακόμη και οικογένειες στα κρατητήρια και εκατοντάδες μεταναστών σε απεργία πείνας...".

Επίσης, η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως η κυβέρνηση "...δεν αποσαφηνίζει πού οδηγούνται οι λαθρομετανάστες και ποιοι ήρθαν χθες και ποιοι έχουν έρθει σήμερα..." και υπογράμμισε πως οι με τις ενέργειες της κυβένησης η χώρα μας είναι έκθετη στα όσα ορίζει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. "...Δεν μπορεί τον 21ο αιώνα να ανεχόμαστε κανενός είδους κύκλωμα λαθρεμπόρων οι οποίοι εκμεταλλεύονται λαθρομετανάστες. Το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με γκετοποίηση ούτε με στρατόπεδα συγκέντρωσης. Είναι καθήκον όλων των δυνάμεων και κυρίως των προοδευτικών να προωθήσουμε πολιτικές που θα συμβάλλουν και στην ομαλή ένταξη αυτών των ανθρώπων στην κοινωνία....", κατέληξε η Μαρία Καρακλιούμη.

gianniotis

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

θΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ.
ΠΟΙΑ "ΟΜΑΛΗ ΕΝΤΑΞΗ" ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ;
ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΥΓΑΝΟΠΑΚΙΣΑΝΟΣΥΡΙΟΥΣ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΟΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ; ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ, ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ, ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ; ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΡΑΚΕΝΔΥΤΩΝ, ΖΗΤΙΑΝΩΝ, ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ;
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ. ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΑ ΟΚ.
ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ, ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ !!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΑΝ !!!!
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΚΚΕΔΕΣ, ΣΥΝΞΥΡΙΖΕΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΚΛΠ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ;
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ Η ΩΡΑ. ΗΔΗ ΣΤΟ ΞΥΡΙΖΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ......

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ