Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Ημερήσια διαταγή Ε. Βενιζέλου στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, σε ημερήσια διαταγή του προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζει μεταξύ άλλων ότι αποστολή του είναι η αξιοκρατία, ο επαγγελματισμός και η ισονομία σε όλα τα επίπεδα:

"Η αποτρεπτική ισχύς των Ενόπλων Δυνάμεων συνιστά τον πυρήνα της εθνικής μας κυριαρχίας αλλά και το... αποτελεσματικότερο μέσο για την προστασία της ειρήνης και τη διασφάλιση του σεβασμού του διεθνούς δικαίου. Η διαρκής εκπαίδευση, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το υψηλό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων, σχηματίζουν το βασικό τρίπτυχο της λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων", τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος. Παράλληλα, επισημαίνει ότι "τα ποσά που διαθέτει ο ελληνικός λαός από το υστέρημά του για τη θωράκιση της χώρας, πρέπει ν' αξιοποιούνται με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα και υπό συνθήκες απόλυτης διαφάνειας".

Ο κ. Βενιζέλος διαβεβαιώνει: "αποστολή μου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι να εγγυηθώ, μαζί με τον κ. Αναπληρωτή Υπουργό Π. Μπεγλίτη, την αξιοκρατία, τον επαγγελματισμό, την ισονομία σε όλα τα επίπεδα".
Καταλήγοντας, ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογραμμίζει: "Βρισκόμαστε όλοι εδώ, στην υπηρεσία του εθνικού συμφέροντος, έχοντας συνείδηση της σχέσης μας με την ιστορία".

greece-salonika

Δεν υπάρχουν σχόλια: