Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Σφοδρή αντίδραση από τη ΝΔ για το ενδεχόμενο Εξεταστικής για την οικονομία

Εντονότατες αντιδράσεις προκαλεί στη Νέα Δημοκρατία το ενδεχόμενο σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής προκειμένου να εξεταστούν τυχόν πολιτικές ευθύνες για τα νούμερα που παρουσίαζε η ελληνική πλευρά στην Κομισιόν σχετικά με την κατάσταση της οικονομίας.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση για το θέμα, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη και ανεύθυνη μεθόδευση και για άλλοθι εγκατάλειψης προεκλογικών υποσχέσεων.

«Μέσα σε 40 μόλις ημέρες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει πετύχει να είναι η κυβέρνηση χωρίς γενικούς γραμματείς, η κυβέρνηση των έως χθες κλειστών λιμανιών, η κυβέρνηση των ρεβανσιστικών απολύσεων νέων ανθρώπων, η κυβέρνηση των φουσκωμένων ελλειμμάτων, η κυβέρνηση των φόρων, η κυβέρνηση των θεαματικών υπαναχωρήσεων και της έλλειψης συντονισμού. »Από χθες, ετοιμάζεται για μια νέα ακόμη επιτυχία. Αντί ολοκληρωμένου σχεδίου, αντί συγκροτημένης πολιτικής και συγκεκριμένων μέτρων για έξοδο από την κρίση, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εξαγγέλλει εξεταστικές επιτροπές για την Οικονομία. Η κυβέρνηση ετοιμάζει το άλλοθι της εγκατάλειψης των προεκλογικών της υποσχέσεων. Πρόκειται για απαράδεκτη και ανεύθυνη μεθόδευση που θα βρει τη ΝΔ απέναντι. Πυροδοτεί ένταση τη στιγμή που η οικονομία απαιτεί ηρεμία και υπευθυνότητα.

»Πρόκειται για εκκωφαντική ομολογία αδυναμίας. Μιας κραυγαλέας αδυναμίας που καμιά επικοινωνιακή μεθόδευση εκδικητικότητας δεν μπορεί να κρύψει. Τα συγχαρητήριά μας»,
δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: