Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Όχι στην Ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών

"...Το «σκεπτικό», βεβαίως, των νυν πολιτικών αρχόντων «μας» έγκειται στην αποεθνοποίησί μας. Στην καταγραφή μας στον παγκόσμιο χάρτη ως ενός πλήρως παγκοσμιοποιημένου «κρατιδίου» στα Βαλκάνια, όπου ο καθένας στην συνέχεια θα υφαρπάσει τον εθνικό μας πλούτο. Είτε τα πετρέλαιο του Αιγαίου, είτε τον ορυκτό πλούτο μας στην Μακεδονία και την Θράκη..."

Δεν απαιτείται ιδιαίτερη ικανότης προκειμένου να διαγνώσει ο παρατηρητής τις σκέψεις και τις προθέσεις των Ελλήνων επί του θέματος της αποδόσεως προνομίων, μέχρι και ιθαγενείας, στους αναρρίθμητους (λαθρο)μετανάστες «μας».

Πολύ περισσότερο από την στιγμή που οι, κατά βάσιν, δυστυχείς αυτοί άνθρωποι – μεταξύ αυτών και πολλοί αγνώστων προθέσεων κινήτρων – εάν λάβουν την πολυσυζητημένη ιθαγένεια ασφαλώς και θα αλλοιώσουν αφ’ ενός τον εκλογικό παράγοντα του Εθνους, αφ’ ετέρου (και συνεπώς) το πληθυσμιακό στοιχείο της χώρας. Με αποτέλεσμα όχι απλώς να καταστούμε και επισήμως ένα πολυεθνικό κράτος, αλλά και να επηρεαστεί άμεσα και σαφώς η κάθε δυνατότης προασπίσεως των εθνικών μας υποθέσεων.</p>

Η Ελλάδα, η κάθε ελληνική κυβέρνησις έπρεπε – πρέπει να γνωρίζει ότι δεν είναι η οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα. Ως εκ της ιδιαιτερότητος της γεωπολιτικής θέσεώς της και πανταχόθεν υποκειμένη στις βλέψεις και γιατί όχι την επιβουλή των γειτόνων της (Τούρκων, Αλβανών, Βουλγάρων, Σκοπιανών) παρουσιάζει ιδιαίτερη ευαισθησία στο πληθυσμιακό της στοιχείο.

Και ακριβώς για τον συγκεκριμένο λόγο υφίστανται, ακόμη και σήμερα, σοβαρά προβλήματα με θέσεις και διεκδικήσεις στον εθνικό μας κορμό, εκ μέρους και των Τούρκων (Δυτική Θράκη όπου ήδη γίνονται προσπάθειες εκ μέρους της ηγετικής τάξεως της Αγκύρας για κυπριοποίησι του «θέματος») και των Σκοπιανών («Μακεδονικό»), αλλά και υποβόσκουν «ζητήματα» αυτονομίας της Κρήτης. Για να μην αναφερθούμε και στους Βούλγαρους οι οποίοι ανέκαθεν καραδοκούν και ελπίζουν να… πλύνουν τα πόδια τους στο Αιγαίο.

Ποτάμια αίματος έχουν χυθεί για την πληθυσμιακή και εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Ποιος να ξεχάσει τους Μακεδονικούς Πολέμους ( οι οποίοι, χάριν των αενάων προσπαθειών ορισμένων στελεχών του Υπουργείου Παιδείας δεν διδάσκονται, πλέον, στα παιδιά μας), ποιος να λησμονήσει την Βόρειο Ηπειρο απ’ όπου εξανδραποδίσθηκε το Ελληνικό στοιχείο από τους Αλβανούς; Ποιος θα λησμονήσει τι συνέβη στην Κύπρο, όπου δια της εποικίσεως του Βορείου τμήματος της Νήσου, με εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκους, αλλοιώθηκε, πλήρως, η πληθυσμιακή δομή του ελληνικοτάτου αυτού τμήματος του Εθνους, με αποτέλεσμα να διεκδικείται, σήμερα, η συγκυριαρχία, η συγκυβέρνησις και η συνιδιοκτησία της Κύπρου;

Όλα τούτα και πολλά άλλα έπρεπε – πρέπει να λαμβάνονται ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ υπ’ όψιν των προηγουμένων και ειδικώς των σημερινών πολιτικών ηγητόρων της Πατρίδας.
Δυστυχώς, όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα, μολονότι πλείστοι όσοι κίνδυνοι ελοχεύουν εις βάρος του Εθνους, η Κυβέρνησις και προσωπικώς ο νέος Πρωθυπουργός, με πρόσχημα κάποια φληναφήματα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προχωρεί, ακάθεκτα, όχι μόνον στην νομιμοποίησι του κάθε αλλοδαπού που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εισέβαλε στην Χώρα μας, αλλά και στο δικαίωμα της Ιθαγένειας και κατά προέκτασιν της ψήφου.

Ητοι, αύριο, να ψηφίζουν οι Αλβανοί, οι Κούρδοι, οι Αφγανοί, οι Βούλγαροι, οι Σκοπιανοί κ.ά., για τον χειρισμό των Εθνικών Υποθέσεων.
Το «σκεπτικό», βεβαίως, των νυν πολιτικών αρχόντων «μας» έγκειται στην αποεθνοποίησί μας. Στην καταγραφή μας στον παγκόσμιο χάρτη ως ενός πλήρως παγκοσμιοποιημένου «κρατιδίου» στα Βαλκάνια, όπου ο καθένας στην συνέχεια θα υφαρπάσει τον εθνικό μας πλούτο. Είτε τα πετρέλαιο του Αιγαίου, είτε τον ορυκτό πλούτο μας στην Μακεδονία και την Θράκη.

Είναι επιλεγμένη από τα ξένα κέντρα, γενικότερα, η πολιτική ηγεσία της χώρας θα έλεγε ο παρατηρητής;
Είναι βαρύ το να απαντήσει κανείς καταφατικά. Οι πράξεις τους , όμως, αυτό καταδεικνύουν. Γι’ αυτό, άλλωστε, και δεν προχωρούν σε Δημοψήφισμα επί τούτου, καθώς ήδη οι πρώτες μετρήσεις αποδεικνύουν ότι στην συντριπτική πλειοψηφία του ο Ελληνικός Λαός αρνείται την απόδοσι της Ελληνικής Ιθαγένειας στους ξένους.



Πηγή: elora

Δεν υπάρχουν σχόλια: