Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

HAARP,ΣΕΙΣΜΟΣ στην ΑΙΤΗ - Τσάβεζ: "Ο σεισμός στην Αϊτή ήταν πείραμα των ΗΠΑ"

΄Εκθεση του Russian Northern Fleet -part of the Russian Navy- υποστηρίζει ότι ο σεισμός στην Αϊτή προκλήθηκε από δοκιμές όπλων που γίνεται από το Ναυτικό των ΗΠΑ και συγκεκριμένα από το πρόγραμμα HAARP.

Το πρόγραμμα HAARP ' High Frequency Active Auroral Research Program χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό.


Η έκθεση του Russian Northern Fleet δεν βεβαιώθηκε από επίσημες πηγές και υποστηρίζει ότι το πρόγραμμα HAARP θεωρείται υπεύθυνο για τον καταστροφικό σεισμό στην Καραϊβική... Η Ρωσική αυτή έκθεση -αναφορά, φιλοξενήθηκε στο website της Βενεζουέλας ViVe TV.

Μετά από την Ρωσική έκθεση, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Hugo Chavez υποστήριξε ότι γίνονται δοκιμές όπλων από τις ΗΠΑ για σκόπιμη πρόκληση καταστροφικού σεισμού στο Ιράν, αυτές οι δοκιμές οδήγησαν από λάθος, στον καταστρεπτικό σεισμό στην Αϊτή όπου χάθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.



Μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ και Ρωσία –όπως τα Fox news και Russia Today- έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στα σχόλια που ακολούθησαν την έκθεση του Russian Northern Fleet.

Η Russia Today αναφέρει ότι και η Μόσχα έχει κατηγορηθεί για κατοχή και χρήση αυτών των όπλων,

Σύμφωνα με το TV channel το 2002, ένα ηγετικό μέλος των Οικολόγων της Γεωργίας ισχυρίστηκε ότι η Μόσχα προετοίμαζε ένα σεισμό στο έδαφος της Γεωργίας.
Στο website της Βενεζουέλας ViVe TV , αναφέρεται ότι σύμφωνα με την Ρωσική έκθεση, νωρίτερα αυτό το μήνα στις ΗΠΑ έγινε μια παρόμοια δοκιμή στον Ειρηνικό Ωκεανό, που προκάλεσε ένα σεισμό μεγέθους 6,5 ρίχτερ σε μια περιοχή κοντά στην πόλη Eureka, στην Καλιφόρνια. Ο σεισμός στην Καλιφόρνια, δεν προκάλεσε θανάτους ή σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά άφησε πολλά κατεστραμμένα κτίρια.

Οι δοκιμές όπλων συνδέονται με το πρόγραμμα ' High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό.
Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 - 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος.

Η σταδιακή και επιλεκτική θέρμανση ενός συγκεκριμένου τμήματος του γήινου φλοιού, έχει ως αποτέλεσμα η εκτόνωση αυτής της απορροφημένης ενέργειας να γίνεται με την μορφή σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας (σεισμικός πόλεμος).

Αυτές οι εφαρμογές έχουν τρομακτικές επιπτώσεις στην ευαίσθητη ισορροπία της ιονόσφαιρας

το HAARP συνδέεται με τη διαχείριση και τον επηρεασμό καιρικών φαινόμενων, με την πρόκληση διαταραχών όπως πλημμύρες, καταιγίδες, τυφώνες κ.α. που μπορούν να αξιοποιηθούν στρατιωτικά (βλέπε κλιματολογικός πόλεμος).

Το HAARP αποτελεί μια τεράστια πηγή ηλεκτρομαγνητικής μόλυνσης που απειλεί το περιβάλλον και την υγεία των έμβιων όντων
. Το ζήτημα των επιπτώσεων του HAARP στην ιονόσφαιρα και το περιβάλλον δεν έχει ακόμα διερευνηθεί, ωστόσο οι επιστήμονες προχώρησαν ανεύθυνα στη λειτουργία του, πράγμα που κάνει τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν το HAARP με δικαιολογημένη νευρικότητα.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ διαβεβαιώνει ότι το πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (πχ HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) και την επιτήρηση (surveillance).

Ορισμένες πηγές συνδέουν επίσης το σεισμό μεγέθους 7,8 που έπληξε την κινεζική πόλη της Sichuan, στις 12 Μαΐου 2008 με το πρόγραμμα HAARP

Τον Απρίλιο του 1997 ο τέως υπουργός άμυνας των ΗΠΑ κ.William Cohen , δήλωσε ότι « Άλλοι είναι μπλεγμένοι ακόμη και σε ένα ηχητικό τύπο τρομοκρατίας , όπου δύνανται να αλλάξουν το κλίμα , να κάνουν από μακριά σεισμούς ή ηφαίστεια , διά της χρήσεως ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» "(American Secretary of Defense William S. Cohen, April 1997 ) Προφανώς ο κ. Κοέν , γνώριζε ότι το «ηλεκτρομαγνητικό κύμα» γεννά αυτά τα φαινόμενα που αναφέρει πιο πάνω.

http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=116834&sectionid=351020104

http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=116688&sectionid=351020704

πηγή:http://el.netlog.com/anda1gr/blog/blogid=1849

hellenicrevenge

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε εδώ για να δείτε την σχέση μεταξύ του HAARP και του σεισμού στην Ιαπωνία.
http://www.mistiria.com/sinomosies/haarp-japan-earthquake-conspiracy.html