Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Στη δημοσιότητα το σχέδιο προτάσεων του ΠΑΜ για τα ΜΜΕ.

Με προτάσεις όπως η κατάργηση της εισφοράς στην ΕΡΤ, η πλήρης αλλαγή της εικόνας των κρατικών και ιδιωτικών ηλεκτρονικών ΜΜΕ και φυσικά με γνώμονα και στόχο την προστασία του Έλληνα πολίτη, παρουσιάζει σήμερα το σχέδιο εισήγησής του για τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, το Πατριωτικό Μέτωπο. Μια εισήγηση που μετά τις αλλαγές που θα υποστεί, θα κατατεθεί στο πρώτο Πανελλαδικό Συνέδριο του ΠΑΜ, που θα γίνει το Φθινόπωρο, για την τελική του διαμόρφωση.

Άξονες του σχεδίου πρότασης του ΠΑΜ, είναι η πλήρης αλλαγή  του τηλεοπτικού μοντέλου της παραπληροφόρησης, της αυτολογοκρισίας των δημοσιογράφων, της στοχοποίησης των πολιτών, της επιλεκτικής δημοσιογραφίας στα πλαίσια των επιταγών και συμφερόντων του αφεντικού, που βιώνουμε σήμερα ως ελληνικός λαός. Και ακόμη, η παράδοση της παραγωγής της πρωτογενούς είδησης στους φυσικούς της γεννήτορες που είναι η ελληνική κοινωνία και ακόμη η εκτενής κάλυψη των δράσεων των φορέων του ελληνισμού, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Στο σχέδιο εισήγησης του ΠΑΜ για τα ΜΜΕ, ενισχύεται ο ρόλος των τοπικών ΜΜΕ, περιορίζεται η παντοδυναμία των πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ και παραδίδονται οι άδειες τηλεοπτικής εκπομπής στους κοινωνικούς φορείς, εξαιρουμένων φυσικά των με σκοτεινά κατά κανόνα μέσα χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ.

Ακόμη, η κρατική τηλεόραση, μετατρέπεται από «κομματικό μαγαζί» σε εργαλείο στα χέρια της ελληνικής κοινωνίας, για να προβάλλει και να βοηθήσει στην ανάπτυξή της, σε όλα τα επίπεδα: Εκπαιδευτικά, πολιτιστικά, οικονομικά. Με προσανατολισμό όχι στην ανάπτυξη του ναρκισσισμού του παρουσιαστή, αλλά στην δράση του φορέα και του Έλληνα πολίτη.

Το πλήρες κείμενο του σχεδίου εισήγησης του Πατριωτικού Μετώπου, μπορείτε να το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pamet.gr/mme/eisigisi%20gia%20ta%20mme%201%207%2010.php. Το Κίνημα, καλεί όλους τους ανθρώπους των ΜΜΕ αλλά και τους Έλληνες πολίτες και φορείς, να βοηθήσουν στην ολοκλήρωσή του, στέλνοντας τις εισηγήσεις τους στο pametopo@gmail.com. Πλησιάζει η ώρα να ξεμπερδεύουμε όχι μόνο με την κατοχική συμμαχία που κυβερνά τον τόπο μαζί με τους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά και τα μεγαλοκάναλα που τους βάζουν ξεδιάντροπα πλάτη, στην συνεχιζόμενη εξαθλίωση του λαού μας και τη μείωση της εθνικής μας αξιοπρέπειας.

olympia.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: