Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

Οι νεαροί "κουκουλοφόροι" που φαίνονται ότι "συνεργάζονται" με τα ΜΑΤ, είναι ΠΟΛΙΤΕΣ, που μόλις είχαν απεγκλωβιστεί από τα ΜΑΤ, μετά από τρίωρο αποκλεισμό στην Στοά της Όθωνος 10, από ομάδα αντιεξουσιαστών, επειδή κρατούσαν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ σημαίες. Ο μπαταρισμένος μάλιστα είναι τραυματίας από χτυπήματα των 50 αντιεξουσιαστών, που τον είχαν εγκλωβίσει μαζί με τους υπόλοιπους που φαίνονται στο επίμαχο βίντεο. Οι αντεξουσιαστές τους ακολουθούσαν και μετά τον απεγκλοβισμό τους από τα ΜΑΤ, μεχρι και το σημείο που φαίνεται ότι εισέρχονται από το φυλάκιο μέχρι την διμοιρία που βρίσκεται πιό μέσα για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ! Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχουμε κάνει ανάρτηση από εχθές. ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΘΕΛ, την οποία δεν άφηναν ούτε το ΕΚΑΒ να προσεγγίσει στο σημείο εγκλωβισμού τους.
"ΣΤΟΧΟΣ"

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ:

Μας έβγαλε ασφαλίτες το ALTER!!!

"Έτσι πέρασε η ώρα αλλά τα περίεργα συνεχίζονται και έξω από την στοά: Μόλις απεγκλωβιστήκαμε πήγαμε στην πάνω πλευρά της πλατείας όπου μας πήραν από πίσω πάλι οι ...500! Εκεί στον ανοιχτό χώρο το μόνο που μπορέσαμε να κάνουμε είναι να πάμε πάνω από το πάρκιν της βουλής που ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις." 
hellas-orthodoxy
 
ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνέχεια χθεσινής Ανακοίνωσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με βίντεο που προβλήθηκε χθες (29-06-2011) σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού, ανακοινώνεται ότι από την έρευνα που διατάχθηκε για το θέμα αυτό, προκύπτουν τα ακόλουθα:
 Τα άτομα τα οποία εμφανίζονται στο βίντεο με πολιτική περιβολή είναι ιδιώτες, εργαζόμενοι της Ε.ΘΕ.Λ., οι οποίοι την Τρίτη το μεσημέρι (28-06-2011) συμμετείχαν σε πορεία στην πλατεία Συντάγματος και εγκλωβίστηκαν, επί δίωρο περίπου, εντός στοάς επί της οδού Όθωνος, μετά από επίθεση και βιαιοπραγίες, που δέχθηκαν από μεγάλο αριθμό αγνώστων.
 Ιδιώτες που αντελήφθησαν το περιστατικό αλλά και οι ίδιοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, με εντολή του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μετέβη στο σημείο και αφού τους απεγκλώβισε τους οδήγησε με ασφάλεια στο δεξί φυλάκιο της Βουλής (Όθωνος).
 Στο σημείο παρέμειναν επί είκοσι λεπτά περίπου και μετά αποχώρησαν.

Η σχετική έρευνα συνεχίζεται.


Η αστυνομία δεν απαντά γιατί δεν συνέλαβε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ από τους “αγνώστους” που κακοποιούσαν εργάτες, σύμφωνα με την ΔΙΚΗ ΤΗΣ ανακοίνωση.
olympia.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: