Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Άλλη μια μήνυση εναντίον πατριωτικού blog

"Απειλές κατά της ζωής" δεν υπάρχουν στα λεγόμενα  "πατριωτικά ιστολόγια" (αυτά δηλαδή που ασχολούνται κυρίως με εθνικά θέματα, από την οπτική του Έλληνα πατριώτη). Υπάρχουν κατά χιλιάδες σε ακροαριστερά. Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι μηνύουν μόνο τα πατριωτικά blogs. Επειδή ξέρουν ότι είναι ...ακίνδυνα. Τους άλλους τους φοβούνται. Οι πάνω από 100 δολοφονίες από ακροαριστερές οργανώσεις που βίωσε αυτή η χώρα τα τελευταία 20 χρόνια, τους κάνουν..
 προσεκτικούς. Έτσι, ξεσπούν κοιτώντας ...προς τα δεξιά. Προς τα αριστερά πέφτουν σφαίρες. Αληθινές. Για αυτό και το βουλώνουν όλοι. Τι θα γίνει όμως αν γυρίσει το τροπάριο και εμφανιστούν και ακροδεξιές οργανώσεις που σκοτώνουν;;;; Γιατί, αυτό (ο θάνατος των ιδεολογικών εχθρών) είναι μέχρι τώρα "προνόμιο" της ακροαριστεράς μόνο.

Αφορμή των παραπάνω σκέψεων αυτό στο hellenicrevenge:
"Μήνυση κατά του ιστολογίου μας κατέθεσε η κόρη του A/YESMAN Ευτυχία Φράγκου την οποία μάλιστα δημοσιεύει στο realife με ένθετο σαλόνι ο κ. Χατζηνικολάου της εφημερίδας real καταγγέλοντας ότι το ιστολογιό μας θέλει να την δολοφονήσει ή καλεί άλλους να το κάνουν.

Όταν η μακακία ξεπερνά το μένος γίνεται δόλος και δεν ...."
περισσότερα: http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/06/ayesman.html
 
taxalia

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: