Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η αυτοδυναμία είναι μονόδρομος μαζί με την διάλυση του ΠΑΣΟΚ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε 1.000.000 ανέργους, 500.000 ιδιωτικούς υπαλλήλους που δεν πληρώνονται και 500.000 εν δυνάμει ανέργους. Για πρώτη φορά καλούνται να ψηφίσουν 2.000.000 απελπισμένοι, τρομοκρατημένοι και γιατί όχι στα όρια της φτώχιας πολίτες, οι οποίοι στην πλειονότητα τους απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα. Τι θα ψηφίσουν ? με ποιά κριτήρια ?
 Η πρώτη σκέψη είναι αντιμνημονιακά κόμματα και επιστροφή στη δραχμή, να πτωχεύσουμε να ξεκινήσουμε από την αρχή ΟΛΟΙ.
Η δεύτερη πιο ψύχραιμη σκέψη είναι η κατανόηση ότι σε μία οικονομία της δραχμής τύπου Μπαγκλαντές, δεν υπάρχουν ευκαιρίες για ανάπτυξη, άρα δεν θα επανέλθουν στον προηγούμενο τρόπο ζωής τους.
Η τρίτη σκέψη είναι ποιός πολιτικός  είναι ικανός να αναλάβει την ευθύνη και έχει σχέδιο ώστε να λειτουργήσει η οικονομία το συντομότερο δυνατό.
Όποιος φτάσει στην τρίτη σκέψη είναι σίγουρο ότι θα ψηφίσει Α Σαμαρά.
Τα εμπόδια για να φτάσει ένας άνεργος στα όρια της φτώχιας, στην τρίτη σκέψη είναι ο λαϊκισμός και ο φανατισμός.
Πιστεύω ότι η οργή του κόσμου θα εκφραστεί και με τους δύο τρόπους, δηλαδή η Νέα Δημοκρατία θα πάρει ποσοστό 32 – 36 %, το Πασοκ 18 – 22%, Συριζα 12 +, ΚΚΕ 9, ΔΗΜΑΡ 4, ΛΑΟΣ 3, ΑΕ 4, Ντόρα 3. Πράσινοι 3, Χρυσή Αυγή 3.
Όταν ο λαός εκτονωθεί θα συνειδητοποιήσει για ακόμα μια φορά, ότι στην φαντασία σου μπορεί να  είσαι ένας θρύλος, αλλά θα αναγκαστείς κάποια στιγμή να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα.
Δεν θα μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση με 9 – 10 κόμματα στη βουλή, ο Σαμαράς θα έχει το διπλάσιο ποσοστό από τον δεύτερο και δεν είμαστε στο Βέλγιο αλλά στην Ελλάδα.
Άρα πάμε σε δεύτερο γύρο με σοβαρότερα κριτήρια και απαιτήσεις να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα !!!
ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, η διάλυση του ΠΑΣΟΚ επίσης … ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!
Η  συνέχεια μετά από 16 χρόνια συνεχούς διακυβέρνησης από τον Αντώνη Σαμαρά σε βιβλίο.
Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους σας !!!
 Jim Bim 
ΥΓ.  Ζήσε την πραγματικότητα, διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ !!!



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: