Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Σαν έτοιμοι από καιρό...

Σαν έτοιμα από καιρό τα Μ.ΜΕ. και οι γνωστοί «παπαγάλοι» προβάλουν οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπορεί να στερήσει έστω και μια ψήφο από την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά.

Πόσο αθώο άραγε είναι όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε και ενισχύεται από τα ΜΜE;

Πόσο φοβάται το «σύστημα» και οι ξένοι παράγοντες την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά;
Οι απαντήσεις εύκολες και γνωστές στους Έλληνες : καθόλου αθώο και τρέμουν την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Ξέρουν ότι η ισχυρή ΝΔ του βέτο στο σκοπιανό, του ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν του ανοίγματος σε Ρωσία και Κίνα και άλλων πολλών είναι η δύναμη που δεν θα μπορέσουν να ελέγξουν, θα προστατέψει την εθνική μας ταυτότητα και θα κάνει υπερήφανους και πάλι τους Έλληνες.

Οι εικόνες με Έλληνες και φιλέλληνες να
διαδηλώνουν έξω από τον λευκό οίκο, στην Ουάσιγκτον, στο Βερολίνο, στην Αυστραλία και σε αμέτρητα άλλα μέρη ανά τον κόσμο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, με τα εκατομμύρια των Ελλήνων να βροντοφωνάζουν την πίστη τους με αφορμή τις ταυτότητες, με τους χιλιάδες σε όλο τον κόσμο που με ευκαιρία ένα αθλητικό γεγονός (euro 2008) βγήκαν με ελληνικές σημαίες… είναι εικόνες που τους δημιουργούν πανικό.

Σχεδιάζουν για την Ελλάδα χωρίς αυτή , βρίσκοντας υποστηρικτές στο εσωτερικό και πάλι τους γνωστούς απόντες στα μεγάλα . Έχουν ετοιμάσει την επόμενη κυβέρνηση και θέλησαν να την επιβάλουν ακόμα και χωρίς εκλογές!

Δεν θέλουν αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Προωθούν το «όλοι το ίδιο είναι». Στήνουν νέα «μαγαζιά» και «παραμάγαζα». Κάνουν μόδα το μπάχαλο και την χειροδικία ψαρεύοντας σε θολά νερά.

Ήρθε η ώρα να αντιδράσουν τα αντανακλαστικά της μεγάλης παράταξης. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και περιθώρια για οτιδήποτε άλλο.

Η επίθεση προς την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά γίνεται ύπουλα από όλα τα μέτωπα. Έφτασαν στο σημείο οι μέχρι πρότινος υβριστές των θέσεων μας για τα εθνικά θέματα, το μεταναστευτικό, τις παρελάσεις , τα ήθη κ.α. να ωραιοποιούν ακόμη και ακραία κόμματα. Κάνουν οτιδήποτε αρκεί να παρασύρουν τους νοικοκυραίους Έλληνες. Ενώ οι επίσης «σαν έτοιμοι από καιρό», νεόκοποι «πατριώτες» μιλούν μέχρι και για συνεργασία με τους πρώην αποκαλούμενους « αυτόκλητους υποστηρικτές των κουκουλοφόρων» και δηλώνουν πως ούτε νεκροί δεν θα συνεργαστούν με την Νέα Δημοκρατία!!

Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε για άλλη μια φορά. Να στείλουμε και πάλι το μήνυμα: «Δεν θα ακολουθήσουμε τις εντολές των αφεντικών σας».

Δεν μας πήγε η Νέα Δημοκρατία στο ΔΝΤ, δεν γιγαντώσαμε εμείς το κράτος, δεν ήταν κυβέρνηση της ΝΔ αυτή που δυσφήμισε επί 2 χρόνια τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο.

Ξεσηκωθείτε , ενημερωθείτε, μιλήστε, είμαστε οι πολλοί …η Ελλάδα θα τα καταφέρει χάρη σε εσάς

Λαρισαίος21



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: