Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Προτιμάμε τη Δημοκρατία, τον Σαμαρά και τον Δένδια παρά τους φασίστες...

Από την πρώτη ανάρτηση που έκανε το antinews για τα επεισόδια με τα λεβεντόπαιδα της Χρυσής Αυγής καταλάβαμε που το πάνε μερικοί. Διαβάσαμε τα σχόλιά τους και αντιλαμβανόμαστε πιο είναι το σκεπτικό τους. Αν και θα μπορούσε κάθε δημοκρατικός πολίτης (που δεν έχει καμιά σχέση με Καμίνηδες ή άλλους δήθεν «ευαίσθητους») να αρχίσει να βρίζει όλους αυτούς που με τα σχόλιά τους αποθεώνουν τους φασίστες που χτυπάνε παιδάκια ή πάνε με όπλο σε μια εκδήλωση, εμείς δε θα το κάνουμε. Η απαξία είναι καλύτερη από την απάντηση για όλους εκείνους που νομίζουν ότι το πρόβλημα είναι αν ο Καμίνης θέλει τζαμιά ή αν η Χρυσή Αυγή έχει δικαίωμα να μοιράζει τρόφιμα σε όποιον πιστεύει αυτή ότι πρέπει να τα πάρει.
Σε μια ισχυρή δημοκρατία που δεν έχει να φοβηθεί τίποτε μπορούν να γίνουν όλα. Και ένα κόμμα που ψηφίζεται από τον κόσμο μπορεί να μοιράζει τρόφιμα και κάποιοι άνθρωποι να υπερασπίζονται τη δημοκρατία όπως αυτοί την εννοούν.
Αλλά κάποιοι να το παίζουν πιο Έλληνες από τους άλλους αυτό πάει πολύ. Ούτε οι νεοπαγανιστές, νεοναζιστές και υμνητές της Χούντας και του Μεταξά έχουν αυτό το δικαίωμα. Τα μούσκουλα που βάζουν μπροστά οι Χρυσαυγίτες μπορεί να κρύβουν κάτι πιο… βαθύ στο υποσυνείδητό τους. Άλλωστε, η ιστορία έχει δείξει ότι το γερό μπράτσο μπορεί να… λυγίσει λίγο περισσότερο από το κανονικό. Εν πάση περιπώσει άλλο είναι το θέμα και δεν πρέπει να χάσουμε το δάσος βλέποντας το δέντρο.
Υπάρχει ένα επεισόδιο όπου κάποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής πάει να χτυπήσει έναν δήμαρχο και σύμφωνα με μαρτυρίες χτυπά ένα κοριτσάκι. Υπάρχει επίσης βίντεο όπου κάποιοι στριμώχνουν τον βουλευτή και του λένε γιατί έχει όπλο κι αυτός δεν το αρνείται. Πήγε δηλαδή με όπλο στην πλάτη να απειλήσει ένα δημόσιο πρόσωπο. Αυτό είναι σίγουρα ποινικό αδίκημα και καλά έκανε ο εισαγγελέας και διέταξε έρευνα. (δείτε τα σχετικά βίντεο)



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: