Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Επιτέλους μπήκαν τα ΜΑΤ στην ΕΡΤ στις 5 το πρωί


Μέσα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής μπήκαν λίγο πριν τις 5 το πρωί δυνάμεις των ΜΑΤ, παρουσία εισαγγελέα, προκειμένου να εκκενώσουν το κτίριο. Πάνω από 10 κλούβες των ΜΑΤ βρίσκονται έξω από το κτίριο, ενώ συγκεντρώνεται και κόσμος έξω από το ραδιομέγαρο.
Λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα, αστυνομικές δυνάμεις...
με την παρουσία εισαγγελέα, επιχείρησαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει 4 προσαγωγές δημοσιογράφων.
O εισαγγελέας ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οκτώ διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει τις εισόδους του Ραδιομεγάρου, ενώ έχουν αρχίσει και συγκεντρώνονται δημοσιογράφοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.Πριν από λίγα λεπτά επικράτησε ένταση έξω από το ραδιομέγαρο, στην κεντρική είσοδο όπου είναι συγκεντρωμένοι αρκετοί δημοσιογράφοι, με την αστυνομία να προχωρά σε χρήση χημικών.
Με τη συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων εξετάζονται όλοι οι χώροι του Ραδιομεγάρου προκειμένου να γίνει πλήρης εκκένωση του κτιρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εισαγγελέας ολοκλήρωσε λίγο μετά τις 8:30 τη δουλειά του στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, καταγράφηκαν τα πάντα σε κάμερα και υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν ζημιές.

Ο Δένδιας έδωσε την εντολή – ενήμεροι Σαμαράς - Βενιζέλος
Όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο Real Fm, ο Πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήταν ενήμεροι για την επιχείρηση της αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, η επέμβαση έγινε ενώ είχαν ενημερωθεί ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Σε ότι αφορά τη χρονική στιγμή, την απόφαση την πήρε ο κ. Δένδιας, ενώ το σκεπτικό το οποίο αναπτύσσει το Μαξίμου κινείται στους εξής άξονες.
Στο γεγονός ότι είχαν δοθεί αρκετά τελεσίγραφα να αποχωρήσουν από το κτήριο καθώς και στο ότι παρανόμως, εμπόδισαν το κτίριο και τη νέα εταιρία να λειτουργήσει.



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: